Jobbigt träningspass!

Datum: 2011-11-30 - Klockslag: 20:26:43 | 1 kommentarer
OMG !! haha, lejd jag är! men danspasset var faktiskt sjukt jobbigt idag, för dethär var sista gången innan vi har uppvisning, och vi har uppvisning på måndag! jag går ju också en annan dans med smilla på måndagar och båda grupperna har uppvisning samma kväll så jag ska dansa två olika danser. men det lär nog gå bra! jag är gode trött nu så jag ska sätta mig ett tag och plugga sen bilr det sova för min del! tjing! ;)

jag bjuder på en bild i tåget påväg till kiruna? ;);;);)

måste skynda

Datum: 2011-11-30 - Klockslag: 18:48:12 | 0 kommentarer
Hej, efter skolan drog jag och smilla  hem till henne och  bajsade som vanligt? och sen for jag på utväklingsamtal , kul och veta ens! ? jag har pluggat lite engelska ,men nu ska jag dra på dans så ja , hejdå! ;***  bloggar maybe efter men vet it om jag pallar;)

haha, bjuder på en konstig bild på mig och Smilla?♥

bajs

Datum: 2011-11-29 - Klockslag: 19:44:28 | 0 kommentarer
Hej, nu är jag med LINA!<333333333 ;*;*;;*;;* vi har tråkit? :( hon ska tp snart hem! hejdå!
Min och linas skuggor i stockholm 2010

Hej..

Datum: 2011-11-28 - Klockslag: 20:32:44 | 0 kommentarer
..idag har jag och Smilla varit hemma hos smilla och fikat och hon har öppnat presenter. hon fick massor fint ;) Smilla hoppas du vart nöjd över det du fick av mig :) hon fick en "justin bieber" affisch,en maskara,en skrivbok och en penna, och nåt grejs till naglarna! sen fick hon en TV av sin pappa, fusssssssssssssk! och så fick hon en ny plattång av carola och nåt annat av några andra! iaf sen for vi på dans och nu har jag för en stund sedan kommit hem, men nu ska jag se WATERWORLD!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SMILLA WINNBERG!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Datum: 2011-11-28 - Klockslag: 20:22:29 | 0 kommentarer
Smilla nu är du äntligen 11 år! Hoppas du haft en underbar födelsedag. Jag Älskar Dig Syster! Jag vill att du ska få en bra födelsedag varje år, så jag hoppas verkligen att du haft en bra dag!





STAN MED VICKAAAAN OCH SMILLLLLLLLLLA ;**;*;*;*;** <3333

Datum: 2011-11-27 - Klockslag: 19:55:16 | 0 kommentarer
Hej, idag vaknade jag kl 10 och då gick jag upp! sen fixade jag mig och sen åkte jag och mamma in till stan kl 12 och köpte lite grejs till SMILLA! hon fyller nämligen år imrn så ja.., det är ju första advent idag så jag,vickan och smilla har gått på stan och ja! jag fick med mig hem en slags halsduk som är svart och stikad.. riktigt varm och mysig :) iaf sen åt vi på subland, mummmms! tp det har jag gjort idag,!! jag är sjukt trött så jag orkar inte skirva nåmer! hejdå! :(



tävling

Datum: 2011-11-26 - Klockslag: 12:17:48 | 1 kommentarer
Hej!

Har pratat med Mikaela på facebook. Hon tävlade kl 9 i morse,hon ramlade inte 1 gång? Hon säger att det gick sådär,men jag tror det gick super bra! BRA MIKAELA! Ja så då håller vi tummarna att hon vinner nu!♥ Hon kommer iallafall hem klockan elva ikväll,så hinner ju inte vara med hon idag :( Men imorgon ska jag och hon nog gå på skyltsöndag :D Jätte trevligt;) Sen på kvällen ska jag iallafall fara och träna på gym,Mikela kanske skulle med,om hon orkade.  Hon har ju tävlat idag och hon är nog ganska trött. Men vi får se,hejdå :')


Lite bilder sen hon tävlade sist och fotograf:↓


Var då jag :D HAAHA,stolt cheyyy.

Pussar - Smilla Winnberg


kiruna

Datum: 2011-11-25 - Klockslag: 20:43:56 | 0 kommentarer
Hej.

Ville bara säga att Mikaela kom nog fram till Kiruna för lääääääääänge sen! Intresant. Hejdå:D


Mindra,Mikaela,Jag,Chrille,Tintin. hahaha♥

justinbieberärbästingenprotest (eller hur det nu stavas..)

Datum: 2011-11-25 - Klockslag: 14:59:49 | 0 kommentarer
Hej på er!

Nu har Mikaela åkt till Kiruna för att tävla! Så som ni redan vet kommer jag sköta bloggen lite haha. Men kommer blogga lite då och då. Har som inte så mycket att skriva? Vi sluta skolan halv 2 (drygt) Mikaela åkte ju hem efter lunchen osvosv... Men nu ska jag sjunga lite Justin Bieber,you knowwww! Är också ett bieberfan! Hejdå :')



SÅ SÖT,älska eller stick

Smilla gästbloggar

Datum: 2011-11-24 - Klockslag: 21:11:54 | 0 kommentarer
Hejsan alla Mikaelas läsare!

Smilla här! Ska gästblogga åt Mikaela när hon är borta! Så kommer göra ett inlägg då och då. Hon åker imrn så! Ville bara säga det så ha det så bra så länge vi hörs!


HAHA,så många galna minnen tsm! (hoppas det var OK att jag la ut bilden Mikaela? ;)


SLUT MED BLOGG PAUS!

Datum: 2011-11-24 - Klockslag: 18:59:32 | 0 kommentarer
Hej, nu börjar jag om att blogga, haha! efter skolan for jag och smilla hem till mig och då gjorde vi inget spec vi tp,skrattade och hade kul :) sen for jag på träning och dehär blir sista inlägget innan kiruna, för jag ska nämligen fara till kiruna och tävla i konståkning! så jag ska sluta kl 11 imrn, för tåget går kl halv 3 i luleå så vi ska hinna packa osv..! felicia kommer till oss kl 12 ungefär för hon ska åka med oss till luleå så ja! hon kommer och då ska jag vara jobbig med hon och ta bilder med hennes iphone (4), iaf nu sitter jag och smilla hemma hos mig och vi ska snart se en film om smilla hinner.. :( men ja! nu pallar jag inte skirva nåmer! syns på söndag!



ska försöka hitta någon som kan gästblogga åt mig ! ;) :D

blogg paus igen, pallar inte blogga.. vill tp ta bort bloggen...

Datum: 2011-11-23 - Klockslag: 17:17:13 | 0 kommentarer
....ja det är as jobbigt att blogga hela jävla tiden, så jag tar yttligare en blogg paus! men jag och smilla har haft sjukt najs idag, skrattat som aldrig förr? ;) ;) ;) ;)  :D ♥ damp?!?! jo det har jag allt! jajjja  vi har varitpå max och ätit! vi har pluggat engelska och klätt ut osss haft SJUKTTT kul! nu ska jag snart på dans, sen vet jag inte vad som händer, hejdå! bloggg pauuuuussssssss syns om några dagar snyggingar!♥



haha, bjuder på oss lite grann, (vi driveeeeeeeer!) :D :D :D ;) ;) ;) ;) :D :)

Lyxshake yeah! träning yeah!

Datum: 2011-11-22 - Klockslag: 14:39:37 | 0 kommentarer

haha, konstig rubrik?;* iaf efter skolan for jag och julia till max och köpte lyxshake sen sjusa vi hem julia för hon skulle gå ut med sin söta hund! och då åkte jag hem och satte mig vid datorn och nu har hon nyss kommit ;) hon ska nämligen följa på min träning, yeah hääjjjja JULIA <333333333333 Juste igår kväll kom mamma hem!♥ :D så vi fick sjus till skolan och från. iaf efter träningen blir det att plugga matte.. :( men bajs nu orkar jag inte skirva nåmer! hejdå!

 


GRATTIS FINASTE LINA!♥♥♥♥♥ :D

Datum: 2011-11-21 - Klockslag: 20:08:47 | 1 kommentarer
Hej, jag har varit och tränat konståkning efter skolan och nu har jag just kommit från dansen..? eller jag kanske ska berätta så ni förstår ;) efter konståkningen for jag och pappa till stan och köpte en Justin Bieber affisch åt LINA hon fyller 13 idag :D grattis gumman!♥ sen for jag till hon och gav henne den. åhh jävla bajs, hon har fått en iphone 4, en vit! avundsjuk tjej hära :( iaf sen for jag och pappa till MAX och åt , sen for jag vidare på dans! och nu har jag som sakt just kommit hem. ja så har min dag ungefär sett ut ;) imrn slutar vi kl halv 2 chill asså. för lärarna ska på nå möte så ja. men nu ska jag se water world!


Breaking dawn♥

Datum: 2011-11-20 - Klockslag: 20:52:52 | 1 kommentarer
Hej, förlåt för att jag inte uppdaterat något idag, iaf jag och smila vaknade kl halv 1 då satt vi vid datorn till tp havl 3 sen fixade vi oss och städade mitt rum, det var ju som lite stökigt efter allt vi gjorde igår? ;)  sen åt vi lunch. sen for jag på träning och då på träningen kom jag,alicie och livan på att vi ville gå och se breaking dawn på bio! efter träningen ringde dom sina präon och frågade om dom fick gå och se den, då fick dom det. då for vi i förväg till bion och bokade biljetter så vi skulle få bra platser ;) sen for vi hem till mig och åt, sen for vi ju tillbaka till bion- åh den var då grymt bra,tycker jag! jag rekomenderar att gå och se den om ni sett dom andra 3 ;) YEAH DET SNÖAR UTE NU,ÄNTLIGEN! SJUKT TAGGAD TILL VINTERN! ♥ haha, nu ska jag  snart fixa mig för kvällen, sen ska jag kolla lite tv sen sova tror jag att det blir,tjing!




VÄRLDENS FINASTE HUND♥

Datum: 2011-11-20 - Klockslag: 00:41:49 | 1 kommentarer
Ronja♥ lilla gumman, du är den finaste hunden jag någonsin träffat, du älskar och sova, men inte att gå ut och gå, du är alltid busig och glad! när jag kommer in genom dörren springer du mot mig och stjäler, du är den aldra bästa hunden man kan tänka sig.. du betyder otroligt mycket för mig, och det säger jag inte bara.. jag älskar dig 100000 gånger mer än vad jag säger!♥ Ronja söta gumman! nu är du sjuk och man kan knappt lyfta dig för det gör så ont för dig i ryggen. om du dör vet jag inte vad jag gör! JAG ÄLSKAR DIG!♥





00.34

Datum: 2011-11-20 - Klockslag: 00:34:28 | 0 kommentarer
Ojjojoojjoj vilken crazy kväll, vi har klätt ut oss som allt möjligt och skrattat så vi tp kissat på oss, haha, nämen tp! vi har också filmat allt?  vi är forfarande själv hemma och nu sitter vi vid varsin datorn i varsin soffa och bara myser på osv!  jag tror inte att jag bloggar nånting mer ikv, kanske och säger godnatt, vi får se, puss!

HAHHAAH, FF HELA KVÄLLEN PLUS NÅGRA TIMMAR EFTER 12!!!!!!!!! YEAH! HAHA LEJD RUBRIK !

Datum: 2011-11-19 - Klockslag: 20:42:53 | 0 kommentarer
hahha, rubriken talar;*

Grym kväll/Khadidje♥

Datum: 2011-11-19 - Klockslag: 20:26:37 | 0 kommentarer
Jag och Smilla har gått som Khadidje på willys hahahah, vi tp höll på att dö av skratt seriöst! asså åh vi är helt crazy! nu sitter vi själva hemma hos mig och lyssnar på musik och tjockar oss! bloggar senare.
såhär såg vi ut! gode snygga

Grymmmmmmmme Nice!

Datum: 2011-11-19 - Klockslag: 14:34:01 | 0 kommentarer
Hej. Nu ska jag börjar blogga igen ;) jag tänkte berätta om gårdagen, jag och smilla var och tränade sen badade vi efter det.. sen när vi var i nån svart ring så gick vi in i nå snygg killar som puttade på ringen, haha asså de var iaf skit kul,, sen tp höll vi på att drunkna för att vi skrattade så mycket? ;) efter det for vi hem då åt vi sen kl 9 kom vi på att vi ville fara på ett disco som började kl 8 , för först fick vi inte det för att de var får 7-9 så då skulle vi inte gå,, men sen ringde våra kompisar och fråga varför vi inte var där- så då fick vi alltså komma in. så då fixade vi oss på tp 5 minuter.. snabba cheyer! iaf sen kom vi ditt,  och då var de fullt össss det var rökmaskin och as mycket blinkande lampor ! massa snygga boys också! vi var med  Victoria Lundman,Felicia johansson,sara svensson,elsa hansius,sara elsayed,alicia sundqvist,olivia persson. säkert nån mer.. och massa boys också!  sen i slutet så dansade jag med en sen strulade vi lite också, hahaha, sen for vi hem och då satte vi oss i mitt rum och snackade lite om discot! det var sjukt grymt! assså bästa discot typ!!  men över till idag, jag och smilla vaknade kl 10 då fixade vi oss sen for smilla hem för Sebbe fyller år idag, grattis finaste♥ synd att du inte finns med oss längre, vi saknar dig otroligt mycket.. så hon och hennes mamma ska till graven idag , och ja, smilla ska sova här inatt också ;) <3  iaf nu väntar jag på lina, juste jag och pappa har varit på biblo och jag har lånat en engelsk bok, och så var det loppis så jag köpte tvp skit snygga linnen för bara 40 kr och en snygg vinter jacka för 50 kr! :D   hejdå!

Ja jag vet att jag typ aldrig bloggar...

Datum: 2011-11-15 - Klockslag: 18:30:38 | 1 kommentarer
...men jag har inte tid, de händer lixom mycket i mitt liv just nu så jag har inte riktigt tid med bloggen ;) så nu tänkte jag blogga och säga vad jag gjort idag sen tänkte jag ta en bloggpaus, men jag kommer blogga och de är något jag verkligen måste berätta? iaf efter skolan skyndade jag mig hem och hämtade mina konståkning kläder. sen cyklade jag upp till Smilla, då såg vi tv och skrattade som vanligt! sen bytte jag om, sen cyklade jag upp til LF men sen då vi gjorde nå grejs så ramlade jag och då gjorde jag illa mig i benet eller jag fick kramp.. :( så jag gick av, fast det var ändå bara tp 30 minuter kvar så... sen när jag kom hem ringde jag lina och fråga om hon kunde komma, hon har engelska läxa och jag har matte läxa så vi ska plugga lite nu. vi har också nyss ätit och nu sitter vi i soffan med varsin dator och har earphones i öronen? HAHAH :D Nämen vi dunkar iaf med musik ! nu ska vi plugga lite! Hejdå nu tar jag en bloggpaus, vi syns om några dagar eller veckor :)
söta jävel! ♥

Spring spring

Datum: 2011-11-14 - Klockslag: 20:05:03 | 0 kommentarer
Hej, förlåt att jag inte bloggat nånting idag, jag har inte haft tid.. men iaf de här får bli ett snabbt inlägg ska se ett pogram på tv som redan har börjat? iaf efter skolan for jag hem då ringde lina och frågade om jag ville följa med och springa lite... då kom hon sen for vi ut och sprang. vi sprang dock bara i 20 minuter tp men kändes som mycket längre.. vi ska också springa på onsdag fast lite längre, nu har jag just kommit från dansen.. och nu ska jag sätta mig och se på water world, tjing!


my bitch! (suddig bild?)

Sent att säga dehär men ..

Datum: 2011-11-13 - Klockslag: 19:37:50 | 0 kommentarer
det är ju farsdag idag som ni säkert redan vet så..Grattis pappa,älskar dig!♥ men efter vi tränade så for jag,pappa min storebror och min farmor och farfar och åt på en resturang.. mums! efter det for jag och pappa hem och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik ;) jag har inget mer att skriva om,tjingtjong!♥


hahah, ni får en bild på mina tåskor?

HAHAHAHHA

Datum: 2011-11-13 - Klockslag: 13:57:02 | 0 kommentarer
Hej, såg just Linas fina gästbloggning, hahaha lina♥ jo vi måste verkligen vara med varan snart! vi ska snart fara och träna men inte riktigt än.. min bror ska inte följa han har jobbat hela natten så han vill sova? jajja jag tänkte bara blogga snabbt och säga de..,hejdå!


älskar dig♥

Lina här!

Datum: 2011-11-13 - Klockslag: 12:25:49 | 0 kommentarer
Tänkte gästblogga åt Mikaela! Hihi, busigt! Tror att hon är och tränar eller nå nu? Nä inte än! Men snart ;-)
Vet inte vad jag ska skriva, förutom att VI BORDE VARA MED VARANDRA SNART IGEN MIKAELA! ♥ OCH JUSTIN BIEBER ÄR DEN SNYGGASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN! HAN ÄR UNDERBAR! SJUKT GULLIG OCH HET OCH ALLT! GASH. DE ÄR INTE SANT!

HIHI
Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till min blogg! :-)
Ingen vacker gästbloggning men jaja................................................

Dålig rubrik

Datum: 2011-11-13 - Klockslag: 12:01:19 | 0 kommentarer
Hej, kl 2 idag ska jag,pappa, min storebror och kanske julia och anna.. vi ska fara och träna i öjebyn där jag och julia tränade i fredags, jag ska springa och styrketräna lite också! nu ska jag och pappa fara och kolla på några nya skidor åt mig. jag vaknade kl 10 idag ;) duktigt duktigt! jajja nu måste jag dra.. jag bloggar senare idag,tjingtjong!


bjuder på en finfin bild på mig...

Hemma :D

Datum: 2011-11-12 - Klockslag: 22:06:23 | 1 kommentarer
Hej, nu har jag just kommit hem :) de var grymt hemma hos liv! vi sprang ut i bara sokar och ingen jacka eller nånting? random! hahah, men de var skit kul iaf! jag ska bara ta det lungt resten av kvällen. jag ska sova vid 12-1, jag ska sova ut imrn tp till halv 12 sen kl 2-3 ska jag,pappa och min storebror fara och träna på gym ;) nu ska jag lägga mig och se merlin på datorn, kanske ta nånting att drika...jjaja jag tänkte bara säga de.. jag bloggar nog mer ikv om jag orkar, som jag inte tror att jag gör så jag säger Godnatt!♥


min aldra käraste syster!♥

Dålig uppdatering

Datum: 2011-11-12 - Klockslag: 16:37:01 | 0 kommentarer
Hej,  börjar inlägget med att säga förlåt för att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden.. jag har inte riktigt tid, men ja de får ni helt enkelt stå ut med! iaf jag och Smilla vaknade kl 10 ;) då fixade vi oss, sen for jag på träningen .. efter träningen så for jag och pappa in till stan och köpte en present till Liv, hon fyller år idag, så vi ska träffas några tjejer hemma hos henne och mysa lite. alltså det är liv som jag går konståkning med. iaf nu sitter jag hemma och jag ska fixa mig nu, för jag ska vara där halv 6, så ja.. men jag bloggar nog efter :D puss och kram !


bjuder på en gammal bild på mig och bruden♥

:)

Datum: 2011-11-11 - Klockslag: 23:42:15 | 0 kommentarer
Hej, nu sitter vi i sängen och kollar lite JB grejs ;) vi kanske ska stänga datorerna kl 12 sen ska vi sova tp 1 halv 2 för jag orkar inte sova bort alla dagar på helgen då vi ska ha kul och göra saker... så ja, men vi kommer ändå att vakna 12... men jag bloggar inget mer ikv, tjing!


hot!

RANDOM!

Datum: 2011-11-11 - Klockslag: 22:15:19 | 0 kommentarer
OJOJOJ, nu har jag mycket att berätta... smilla kom till mig kl 7 då såg vi tp sen kl halv åtta ville vi ha tårta så då for vi och köpte de på WILLY:S också köpte vi lite annat också ;) hahah, då gick vi in... :D och ni vill då itne veta vad vi hade på oss ? HAHAHHAHHAHA, men då hittade vi inte saltet ;) så då ringa jag på nån telefon som man ska ringa på om man inte vet vart nånting finns? så då svara dom och ja bah "hej det är knut, vart har ni saltet"? fast med såhär random röst :D hahahahahahh,, iaf sen när vi skulle betala så sa dom i kassan är ni lite busiga idag, för vi hade ringt innan, men sen ringde vi igen och hade såhär as konstig röst! så dom fatta att det var vi? :D hihiihih, men sen när vi skulle gå ut så fick vi inte in påsen i kårgen, så då fick vi tp dra i kårgen så att den vart större? sen kom de nå snygga boys och vi hade inte ens fått in den i kårgen så vi bara lämna cyklarna och sprang bakom nått grejs , så höll vi på att dö av skratt, AHHAAHAAHA, sen när dom hade gått så sprang vi till dom, och sen vi bah, nu sticker vi.., sen rachade vi hem, så skrattade vi lite till på hem vägen :D iaf sen kom vi hem, och nu sitter vi i mitt rum och har just ätit tårta med händerna :D hahhaa, busiga flickkkor :D jag kanske bloggar senare , hejdå alla söta :D♥



varenda sak jag göra med dig syster är alltid kul ! jag älskar dig♥

Träna nu..

Datum: 2011-11-11 - Klockslag: 14:19:19 | 0 kommentarer
Hej, jag,min pappa,smilla,hennes pappa och julia ska fara och träna i öjebyn, men smilla är på stan och kommer på ett tag. hennes pappa ska också träna idag så om inte smilla hinner så ska hon kanske fara me han lite senare ist.. men jag tänkte bara säga de. jag ska försöka få tag i smilla men hon svarar inte :( men jjaja jag bloggar efter.

svar

Datum: 2011-11-10 - Klockslag: 20:54:30 | 1 kommentarer
Lisa: Vrf går de inte å gå in på SmillaWinnbergs blogg ? Snälla svara !...!
hehe <:)))))

hon har tagit bort den..  :(

Trött

Datum: 2011-11-10 - Klockslag: 20:52:50 | 0 kommentarer
Hej, just nu sitter jag och göra ingenting, jag har nyss ett true blood, nu ska jag hitta på nånting :) jag är ganska trött, så jag lägger mig på nått tag..  imrn kanske jag,min pappa och smilla fara och träna lite ;) bli lite smal osv, haha! men jag bloggar imrn efter de eller dirrekt efter skolan, tjingtjong!


gammal bild sen i vintras!

cry,cry and cry

Datum: 2011-11-10 - Klockslag: 17:54:34 | 1 kommentarer
Hej, efter skolan drog jag och Smilla hem till mig. då satte vi oss dirr i mitt rum och dunka med JB såklart.. sen lyssna vi på "down to the earth" och då började båda storgråta.. allvarligt vi grät as mycket, dirrekt vi hör hans låtar börjar vi gråta, spelar ingen roll vilken, vi gråter av alla. Så då satt vi i mitt rum och tp skrek och grät.. :( Asså de går allvarligt inte att beskriva hur mycket han betyder för oss.. vi grät kanske 30-20 minuter. sen klädde jag på mig och for till träningen då grät jag på vägen dit... sen när jag kom in i omklädningrummet frågade alla varför jag var så röd i ansiktet... då sa jag inte att jag hade gråtit, sen så började jag gråta bara sådär? :O sen sa jag att jag gråter för att jag älskar Justin Bieber.. sen var det bara jag och ellen kvar i omklädningsrummet så då satte jag på hans låt och då började jag gråta igen.. sen gick hon ut. sen kom felicia in och då frågade hon varför jag var ledsen.. då sa jag att de var för att jag älskar justin bieber och att jag inte klarar mig utan han.. alltså att jag inte klarar att inte ha träffat honom :( men sen gick jag ut och tränade. efter träningen så sjutsade pappa mig hem, och nu sitter jag i mitt rum  och DUNKAR med JB :D ska nog lägga mig och se lite tv nu ;)  jag kanske bloggar mer ikv, tjo!



YEEEEEEEEEE

Datum: 2011-11-09 - Klockslag: 20:39:13 | 0 kommentarer
Heeeeej, är bara jätte glad just nu, varför får ni inte veta ;) tihi! smilla for hem tp kl 5 och då for jag och pappa och åt på MAX,de satt gått i magen ;) iaf jag hoppade över dansen ikv, jag var sjukt trött.. så jag har pluggat engelska ist,fast de skulle jag ändå göra. Jag lyssnar som vanligt på JB, man tröttnar aldrig på honom :D Imrn ska jag träna konståkning, jag vet att jag inte bloggat så mycket på senaste tiden, men jag har inte riktigt haft tid. för de ändå jag tänker på är Justin♥ jag har inget mer att skriva.. tjing!♥


Min finaste!♥


DUNK DUNK!

Datum: 2011-11-09 - Klockslag: 14:52:48 | 0 kommentarer
Hej, just nu sitter jag och SMILLA i mitt rum och DUNKAR med justin bieber och då menar jag verkligen dunkar :D haaha, vi sitter också och äter lite yoghurt danino hahaha, men vi har iaf sjukt kul ! ;) jag orkar inte  blogga nåmer , tjing!



:)

Datum: 2011-11-08 - Klockslag: 20:31:44 | 5 kommentarer
Hej, just nu sitter jag och äter kvällsfika, jag ska nog gå och lägga mig på nån timme ;) jag är sjukt trött ! jag skulle vilja sova nu men de är för tidigt!  iaf  tänkte bara säga de, jag bloggar imrn såklart, Godnatt!♥


världens finaste!

Smilla Winnberg BästaVän♥

Datum: 2011-11-08 - Klockslag: 19:22:29 | 1 kommentarer
Heeeej, förlåt för att jag inte bloggade imorse jag hann int.. smilla kom tp 07.20 ;) då fixa vi oss, sen kom stellan och hämta oss, skoldagen har varit sådär.. efter skolan for jag och Smilla hem till mig, då åt vi sen fixa jag mig till min träning.. haha, sen tp gjorde vi lite konstiga saker, haha ni vill inte veta ;) men iaf sen cykla jag upp på träningen. den gick bra! sen cyklade jag hem och har nyss sett lite tv och nu sitter jag bara och är trött.. jag pratade nyss me Syster=Smilla♥ men hon skulle ut och hämta nå så hon ska snart ringa upp ;) jag kanske ska duscha idag och jag orkar för jag har ändå dans imrn så de känns onödigt att duscha idag också. som ni kanske märker har jag inget mer att skriva om så, puss på er!!


Du är den bästa systern man någonsin kan önska sig, glöm inte det♥

SMILLA/DANS

Datum: 2011-11-07 - Klockslag: 18:20:53 | 0 kommentarer
Heeeej :D  Smilla har kommit hem nu, så då kom hon till mig.. ;) men asså jag skolkade inte jag lovar, asså min situation var sjukt jobbig så jag kände att jag ville vara hemma. men iaf vi har gjort skit mycke kul, skrattat skit mycket som vanligt! asså shit,älskardig syster♥ men tyvärr säger jag inte ALLT vi gjorde ;) men nyss har vi varit ute/inne och tagit "modell" bilder ;) hahah- jag ska bjuda på tp några stycken men sammanlagt vart de tp 400 hunde ;) så jag orkar inte lägga upp alla.. nu ska ni få kanske 8 st så får ni lite mer nån gång då jag har tid. nu sitter vi med varsin dator, och vi ska snart på dans,hihihihi! men jag bloggar efter, tjingtjong!♥







/oredigerade?!

Nu känns allt bättre.

Datum: 2011-11-07 - Klockslag: 10:28:47 | 0 kommentarer
Hej, nu känns de mycket bättre. jag har gjort läxorna för veckan :) jag skulle vilja fara på skolan nu men jag vet inte hur jag ska ta mig dit? och jag är ändå riktigt trött och har lite ont i magen :( men imrn blir de skola såklart :D och ikv ska jag på dans.. föresten ni som läser de här tro inte att jag skolkar, för de gör jag inte.. ni skulle förstå om ni var i min situation imorse ;) nu sitter jag och ser tv och vilar upp mig lite! jag bloggar senare, pusshej!




:(

Datum: 2011-11-07 - Klockslag: 08:52:45 | 0 kommentarer
Åhh, allt var så fel... först hittade jag inte min nyckel så jag kunde inte låsa dörren, så då ringde jag pappa och då sa han att jag ska gå ut bakvägen och bara he en stol för men de gjorde jag inte, allt var bara skit :( så jag stannar hemma idag. och de hände en till sak också men de vill jag inte skriva. men imrn ska jag på skola, då känns allt nog bättre :) puss och kram!♥

Skola imrn..

Datum: 2011-11-06 - Klockslag: 20:57:17 | 0 kommentarer
Hej, har just kommit från elsa, vi har sett film och haft kul :) dirrekt när jag kom hem så hoppade jag in i duschen! och nu sitter jag vid datorn och chillar lite. jag orkade inte ha med mig min kamera men jag ska bjuda på bilderna vi tog innan. åhh, imrn är de skol buhu :( lovet gick så fort!  mamma åker imrn på morgonen :( kommer sakna dig dom 2 veckorna du är borta♥ Juste jag såg din söta kommentar Emilia, naw de värmer verkligen när folk säger att dom älskar min blogg, så tack så mycket♥ 


sötnos♥




aww, älskardig♥

söta sak.




tog den nyss..


Elsa hansius!

Datum: 2011-11-06 - Klockslag: 16:46:10 | 0 kommentarer
Hej, elsa kom vid halv 1 tiden och då satt vi vid datorn ett tag,sen gick vi till mitt rum och tog bilder med elsas iphone.. sen åt vi lunch, efter de for vi till max och köpte lyxshake, sen när vi kom hem såg vi film.. men vi palla inte se hela så ja.. nu sitter vi i mitt rum och ska snart vidare till Elsa♥ jag tar med mig min kamera så vi ska ta lite bilder som jag förhoppningsvis lägger upp efter annars får ni dom imrn, Tjinnnng!


hahah!



Bilder från graven

Datum: 2011-11-06 - Klockslag: 13:19:45 | 0 kommentarer

De var tydligen ingenting i kapellet, så vi gick till graven ist..

Snälla kom tillbaka..

Datum: 2011-11-06 - Klockslag: 11:34:30 | 0 kommentarer
Hej, vi gick och la oss kl halv 3 igår, och jag vaknade 10. åhhh, jag har sovit riktigt dåligt inatt... :( men jag får väll försöka klara av denna dag. iaf vi ska snart iväg till kapellet och tända ett ljus för sebbe :) eller de är nåt grejs så man ska gå till kapellet och tända ett ljus för dom som är döda, så först ska vi gå in i kapellet sen ska vi gå till hans grav och tända ett ljus där, jag lägger upp bilder efter!



finaste syskonen som någonsin funnits! ♥


Film

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 21:43:57 | 0 kommentarer
Hej, jag och agnes cyklade nyss i till stan och hyrde 2 filmer, scary movie 2 och karate kid! som vi ska sätta oss och se nu, så ha en trevlig kväll,pusss!



AGNEEEEEEEEEEEEEEEEES :D

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 20:08:22 | 0 kommentarer
Hej, just nu sitter jag inne i mitt rum med AGNES vi sitter vid varsin dator och tp nördar oss, oscar är i kåbdalis så jag får umngås med Agnes ist ;) ♥ hhahha, vi ska snart göra nåt annat tror jag. Iaf tänkte bara säga de ;) tjingeling!


bjuder!!!!!

Svar på söt kommentar! :)

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 20:03:02 | 1 kommentarer
Väntar ihjäl mig! Emilia: Hej å vad jag älskar dej o din blogg! Åå den e så himla bra ! <3 Love !

aww... tack så mycket, de värmde verkligen :) <3

väntar ihjäl mig..

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 18:07:29 | 1 kommentarer
Hej, dom har inte kommit än,åhh, jag har suttit vid datorn nu i över 2 timmar! jag bloggar när dom har kommit, om jag har tid...

I have a real bieber fever

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 16:27:20 | 1 kommentarer
Hej, nu sitter jag hemma och skirver Justin bieber på min hand? haha, och såklart dunkar med hans underbara låtar♥ asså åh han är så himla underbar, jag tänker på han hela tiden , de går inte att sluta. asså shit, jag har faktiskt aldirg gillat nån kändis så mycket som han! ♥  jag har bieber fever! iaf ikv ska vi få middagsgäster, elsa skulle komma ikv men de gick inte, eller jag var tvungen att umngås me dom och ja. de känns lite otrevligt om jag är med en kompis när dom kommer. De är en kille som heter Oscar och han är 00 som jag,hans storasyster,hans lillebror och såklart hans päron ;) kommer bli kul ikv.  nu har jag just satt upp affischen på Justin som följde med i boken, så jag tänkte visa hur den ser ut ;)

Hemåt

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 14:14:23 | 0 kommentarer
Nu drar jag hemåt från lina, jag bloggar senare när jag är hemma ;)

Godmörgön!

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 13:12:01 | 0 kommentarer
Hej, just nu sitter vi vid datorn och kollar massa fina grejor. Vi vaknade kl 12.00 hhihihi, vi har suttit ett tag i sängen och kollat i Justin Bieber boken. Jag är då sjukt hungrig så vi ska nog snart gå ner och ta oss nånting gått i magen ;) Tjingtjong!






sv;

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 02:11:47 | 0 kommentarer
Wilma om MOJSING MOJSING:
Hej jag har också den där boken. Men jag bra undra var du köpte din, jag köpte min på akademibokhandeln. Den äger fett. Och fränt med det med läpparna... Och jag heter också Sundström i efter namn... <3

Kul att du också har den ;)  heter du också sundström i efternamn? :)  jag köpte också den på akademibokhandeln.  iaf tack för den fina kommentaren!

Adda mig på fb om du har de?

-

Datum: 2011-11-05 - Klockslag: 02:00:54 | 1 kommentarer
hej, de vart att vi gjorde 5 minuters coola ist för att fara till shell och köpa massa godis/chips. Nu sitter vi och nödrar oss vi datorn och kollar massor fina vidiosar på ni vet nog vem, vi ska snart gå och lägga oss, så ska vi ju såklart läsa i den fantastiska boken jag köpt! Men jag orkar nog inte blogga nåmer ikv så , Godnatt! ;*



MOJSING MOJSING

Datum: 2011-11-04 - Klockslag: 22:13:05 | 1 kommentarer
Hej, just nu sitter vi upp på Linas rum, vi har nyss sett scary movie 1 haha sjukt rolig film.  Ikv tror jag att vi klarar oss utan godis :( eller vi får se lina sprang nyss ner och fråga sin mamma ;) men iaf jag ville bara säga de. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på de jag köpte!
boken♥
koftan
Den lila ear cuffen
man ska egentligen ha den i örat men vi har den i läppen? ;)
Glömde säga att jag tog ut mina läkörhängen på stan och bytta till dom här!
HAHAAHAH, nu drar vi till shell och köper tjockt, vi klarar oss verkligen inte ;)


Förlåt för dålig uppdatering

Datum: 2011-11-04 - Klockslag: 18:04:34 | 0 kommentarer
Hej, förlåt för att jag inte bloggade, dirrekt efter stan. Men jag for dirrekt efter stan till träningen så jag hann helt enkelt inte. Men jag köpte en grå kofta, två Ear cuffs, en knallrosa och en med lila fjädrar! riktigt coola fraktiskt! jag köpte också en JUSTIN BIEBER bok, som jag ska läsa ikv, eller jag har redan kollat igenom hela men inte läst så mycket, så fick man med en affisch på snyggingen också ;) ni får bilder på allting sen!   iaf efter träningen for jag hem snabbt och duscha, sen packa jag och nu sitter jag hemma hos LINIIBOII , känner verkligen taggen till ikv, kommer bli grymt kul.  nyss kom en liten söt sak vid namn Edward in i linas rum♥ nu sitter Lina me honom i fanmen! aww..♥ men som ni kanske märker har jag inget mer att skriva om så uppdaterar senare.  tjing!!!


aww.. sötunge!♥
moster och systerson! ♥

STAN ME LINIIBOII!!!

Datum: 2011-11-04 - Klockslag: 12:03:37 | 0 kommentarer
Hej, jag gick upp kl halv 11 idag,AHAAHAHA. och nu har jag tp nyss ätit och nu väntar jag på LINA vi ska ju som sakt till stan idag, så nu måste jag fixa mig så jag är klar när hon kommer, för jag har ju träning kl 14.30 så vi ska stå i stan om 15 minuter. vi ska köppa nå tröjor som finns på cubus och ett överdrag till en kudde ;) varför får ni ta och lista ut själv... men nu har Lina kommit ;) tjingeling!! ;)



:')

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 23:34:21 | 1 kommentarer
Hej, bion var inte så bra, den var ganska långtråkig. Nu sitter jag hemma och kollar olika Justin bieber grejs. Imrn blir det att vara me Lina hela dagen,vi ska nog gå på stan och köppa lite grejs. Sen på kvällen sover jag hos dom. Jag ska träna imrn kl halv 3 till 4 så jag ska gå upp ungefär 10 imrn, så vi är i stan kanske kl 12. Jag ska gå och lägga mig kanske kl 12 eller halv 1 för jag vill vara pigg imrn. och jag sov inge bra inatt, jag vaknade 4 gånger tp. iaf jag bloggar inge mer ikv... så jag säger Godnatt! :)


finns de nån sötare lr? :O

Bio nu!

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 20:52:07 | 0 kommentarer
Hej, ribriken talar. nu drar jag till bion!

"take this lollipop"

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 19:53:14 | 1 kommentarer
FYFAN.. åså klickade jag på klubban smart nu är jag skit rädd. asså först kommer man till en mörk korridor. Sedan kommer man in i ett mörkt rum, där en man sitter och kollar på bilder på dig på facebook, han är också inne på din andvändare. Sen kollar han upp dig på "Google Maps" sen tar han sin bli och kör hem till dig, och i bilen är de en bild på dig. sen kommer det en likadan klubba fast röd, på klubban står det ditt namn och att man har 1 timme på sig att förbereda sig för döden.. men de är ju inte på riktigt ;)
Nu sitter vi hemma hos mig och nördar oss med våran söta sak ;)♥  ni förstår nog vem. nu ska jag vara lite social med LINA :D men jag uppdaterar lite senare, hejdddddååååå!!








Nu är Lina här :D

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 18:36:53 | 0 kommentarer
Hej, nu har lina kommit, just nu sitter jag och skriver ut massor med bilder på Justin bieber , Lina sitter och skriver massa texter till honom. Lina har också med sin dator så hon kommer också blogg ikv,  klicka här! nu ska jag skriva ut lite mer bilder , puss & kram!






Väntar på MIN Lina♥

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 18:00:13 | 0 kommentarer
Hej, alexandra kunde inte följa och bada :( de får väll bli nån annan gång ist. iaf träningen gick riktigt bra idag faktiskt, nu väntar jag på Lina jag vet inte vad vi ska hitta på, kul blir det alltid. Kl 21.15 ska jag och mina päron fara och se Tintin på bio! Men men jag uppdaterar mer när Lina har kommit! tjing!



svar;

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 14:36:11 | 1 kommentarer
Wilma om SVAR PÅ KOMMENTAR:
Jag svär, vi gillar han lika mycket!:D

Ja de gör vi säkert! :)

Ingenting från Alexandtresggryt :(

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 14:27:49 | 0 kommentarer
hej, jag ska snart hem, jag har packat ihop mina saker åså. Alexandtresggryt har inte hört av sig än :( jag prövade nyss att ringa henne men hon svarar inte?  Alexandra om du ser detta ring mig dirrekt. ville bara säga de, pusshej!


min alexandra♥

JUSTIN BIEBER!♥

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 13:50:24 | 0 kommentarer

LOVEU♥

Detta fält måste fyllas i

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 13:15:50 | 0 kommentarer
Hej alla söta, just nu gör vi inte mycke vi tar bilder och spelar in videor! och vi har nyss varit nere och ätit frulle, alexandra har inte smsat nåmer, men hon gör de säkert snart, jag ska hem kl 3,då ska jag äta sen fara på träning sen efter träningen ska förhoppningsvis jag och Alexandtresggryt fara och bada! Nu tänkte jag bjuda på några bilder!
Nu får de räcka!

morning

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 11:49:07 | 0 kommentarer
Hej, nu har vi just vaknat, de var att vi gick och la oss ungefär halv 3.  Alexandra smsade nyss och sa att hon kanske inte kunde följa och bada för hennes småkusiner ska komma, men hon kanske kan, hoppas de.  Annars får jag väll hitta på något med dom här brudarna, och då vet jag inte vad vi ska hitta på! Men vi får väll bara ta och hoppas att Alexandra kan följa, nu har jag ingenting mer att skirva om, tjing! ;)


God natt som fan och sov så jävla gott!

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 02:22:54 | 0 kommentarer
Hahaha, rubriken talar, mina ord, puss!




Inte alls trötta

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 00:42:44 | 0 kommentarer
Hej, vi sitter fortfarande bara vid datorerna och nördar oss, jag kom till lina kl halv åtta och då satta alla oss direkt vid datorerna och vi har inte gått från dom sen dess? :O iaf vi är då inte trötta , vi kanske går och lägger oss halv 2 eller jag och Lina har sakt att vi ska gå och lägga oss när lilla JULIA är trött! jag kankse bloggar senare ikv innan vi ska sova om jag hinner/orkar för man sover inge bra om man bara stänger av datorn dirrekt och sen bbara lägger sig och sover , utan man ska tp t.ex. gå ut och lufta sig, eller bara nånting,iaf jag har då inget mer att skirva, lina kanske ska göra en ny header till mig ikv om hon orkar, annars får de bli imrn,  nu får ni en bild på mig från ikv. just om jag inte bloggar nåmer ikv så säger jag Godnatt! ;*

00.00

Datum: 2011-11-03 - Klockslag: 00:01:02 | 0 kommentarer
nu är klockan 00.00 och vi har forfarande sjukt kul :D

100 läsare :D

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 23:05:23 | 1 kommentarer
TACK SÅ SJUKT MYCKET♥

Kul med tjejorna!!

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 22:55:54 | 0 kommentarer
Vi har sjukt roligt här hemma hos lina!! :D  vi dunkar med olika låtar bland annat Justin bieber låtar. Nu ska jag bjuda på några få bilder , pusshej!! :)




sötaste!

Älskar dej♥


fråga inte varför jag har suddat för?

Julia som trummar på mitt huvud!



ojojojojooj, varning för söt sak!

HAHAHHAAH!! :D



Ni får inga fler bilder för den här gången men nu ska vi ta lite till bilder så då får ni dom på ett tag.

SV;

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 21:44:09 | 0 kommentarer
FINA FLICKOR! du har för mycket smink, inte för att vara dum tjejen, men är du vindögd eller något för de ser ut så!

ehm..? menar du mig eller alexandra? För de är ju hon på bilden.

DAMP ;D

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 21:34:19 | 0 kommentarer
HAHAHAHAHAAHAHA,  VI LYSSNAR PÅ MUSIK OCH JULIA STÅR OCH TRUMMAR I TACKT PÅ MITT HUVUD, SÅ DÅ FICK JAG TILLSLUT DAMPANFALL SÅ DÅ STÄLDE JAG MIG UPP OCH TRUMMA PÅ HENNES HUVUD SEN SATTA JAG MIG NER IGEN OCH DÅ KOM HON IGEN MED SIN JÄVLA KUDDE!!!!!!!! OCH DÅ FICK JAG ETT TILL ANFALL OCH DÅ TOG JAG MIN KUDDE OCH DAMPADE LOSS PÅ HENNE! HAHAH, LINA SITTER OCH SJUNGER JÄVLIGT HÖGT ÅHH HON ÄR INTE RIKTIGT FRISK IDAG! VI HAR IAF SJUKT KKUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D: ;*;*;*;*;*

HEJN GÅR FINFINT

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 20:44:21 | 0 kommentarer
Hej, Nu sitter jag hemma hos Lina, de var sjukt skönt att bada, jag och Julia sover här inatt, kommer bli kul med tjejorna, Julia har med sig sin dator och jag min, så ikv ska jag blogga massor gullungar♥   Just nu har jag 85 läsare, de har aldrig gått bättre än nu. Iaf jag har med mig min kamera så ni kommer få bilder ikv, men kanske inte 5678 som ni tp brukar få, Men några bilder iaf! Jag bloggar senare , puss & kram'



en söt bild på min brud♥


och en otroligt vacker bild på Lina♥

en söt bild på en tjej jag saknar sjukt mycket♥



och en vacker bild på mina söta flickor♥

bad

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 15:53:37 | 0 kommentarer

Hej, jag drar iväg och bada i öjebyn me julia och lina, fast jag ska såklart ändå bada me Alexandtresggryt imrn!! <333



HÖG STATISTIK

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 15:47:30 | 0 kommentarer

JIPPPPPPPPPPPPPIIIIIIII!!! GISSA HUR MÅNGA LÄSARE JAG HAFT IDAG?  70!!! de är mitt högsta på den här bloggen;D vissa kanske inte tycker det är så mycket men de tycker iaf jag!! Tack så mycke alla finafina bloggläsare, älskar er!!!♥




SVAR PÅ KOMMENTAR

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 15:39:50 | 1 kommentarer
Wilma om SVAR PÅ DRYG KOMENTAR:
Förlåt, Förlåt jag förlåter dig om du förlåter mig... Och säger något bra om min blogg!!! :(

Vet inte för asså vi vill bara att du ska förstå att de inte bara är du som gillar honom, vi gillar honom säkert lika mycket som du? Förstår du nu att du inte ska vara så himla kaxig hela tiden? så nu slutar vi bårka om honom, OKEJ?


Nån man kan vara med?

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 15:36:32 | 0 kommentarer
Hejsan!

nu sitter jag själv hemma och tråkar, jag har inte ett skit att göra, så om nån vill vara me mig kommentera. Jag längtar som tusan till imrn då jag och Alexandtresggryt ska fara och bada, jag saknar dej Alexandtresggryt! iaf de vore kul om nån ville va me mig? Jag bloggar senare då jag har hittat någon att vara med. tjingeling!




LOVEU♥

SV;

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 15:32:00 | 0 kommentarer
Lina om SVAR PÅ DRYG KOMENTAR:
Hon har kommenterat på min blogg också. Tjejen verkar inte ha nå liv! Hon vet ju ALLT om Justin, jävla idiot. <3

Asså shit, bara för att hon vet ALLT? om han så betyder väll de fan inte att hon gillar honom mer! Asså wilma lr vafan du nu heter, Du kanske vet mycke om honom men inte allt? Sluta kommentera våra bloggar, har du inge liv lr?  HERREGUD!






Älskar dej Alexandtresggryt♥

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 13:20:56 | 0 kommentarer
Hej på er, ikv var grymt!;** dehär måste göras om!  IAF-  vi vaknade 11.45 ,HAHAH, vi sov ändå bort hela dagen även fast vi gick och la oss tidigt. Iaf vi har suttit i sängen och tagit massor me bilder på varan , lr vi har såhär suttit mitt emot varan , jag har tagit bilder på henne min kamera och hon me sin på mig. På min kamera vart de 360 nånting, HAHA, och samma på hennes tp! Iaf Alexandtresggryt ska snart hem för dom ska fara och hämta ut några biljetter! Så vi får väll se vad jag hittar på idag. Imrn ska vi fara och bada på munksund, kommer bli sjukt kul! Älskar dej Alexandtresggryt♥;** Idag ska hon ta ut sitt läkörhänge , de kommer göra ont säger hon, nåhh stackars Alexandtresggryt:(  jag har inte nåt mer att skriva så, Ha de gött!!♥





SVAR PÅ DRYG KOMENTAR

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 13:02:07 | 1 kommentarer
wilma om BILDER:
Hej jag ville bara säga att jag har tre Justin Bieber tröjor 17-18 afirser (stavnin) så gillar du han gör jag det mer!!!:P

Asså de spelar väll fan ingen roll hur många affischer lr tröjor man har? Du kan väll inte veta om du gillar han mer än mig? onödig komentar.

God natt bloggen!

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 01:44:11 | 0 kommentarer
Hejdå!! Jag/vi går och lägger oss nu ist för jag är iaf sjukt trött- Jag bloggar inge mer ikv, Godnatt!♥



1.30

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 01:30:36 | 0 kommentarer
Hej , nu är kl halv 2 och vi sitter fortfarande i sängen , vi ska sova ungefär kl 2 tror jag, lr vi ska stänga datorerna då! HHAHAHAH, jag bloggar precis innan vi stänger av datorerna, puss och kram!




FINA FLICKOR

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 01:14:35 | 2 kommentarer
haha, fin rubrik då? iaf nu ligger vi i sängen me datorerna, vi ska sova på ungefär en timme lr nå, jag har inte så mycke mer att skriva, Jo just att Alexandtresggryt är bäst! Heeeejdåååå!;**


haha så himla söt!


Paus

Datum: 2011-11-02 - Klockslag: 00:49:56 | 0 kommentarer
Hej, vi tar en liten paus från filmen, asså vi har sminkat oss som värsta emosarna lr vaf*n de nu kallas, HAHAH! vi tuppera håret och spräja tp en kilo hårspray och då fick inte jag ut de så då duschade jag i handfatet , haahah!!
och nu sitter vi och chillar lite och ska snart se klart filmen, HIHIHI ;**  vi går och sover kanske 2 om inte tidigare så vi inte sover bort hela dagen imrn, för de vill vi ju inte. Jag bloggar senare puss och kram på er! ;***
MIN ALEXANDTRESGGRYT OCH INGEN ANNANS ,OKEJ?

Winxclub

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 23:05:20 | 0 kommentarer
hahahaahah, nu sitter vi och töntar oss och ser winxclub!   vi har iaf sjukt kul, vi tp dör av skratt. jag är Blom och hon är Stella ;** hihihihiihhihihihihhi!
jag är den blåa och Alexandtresggryt är den gula!

BILDER

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 21:53:27 | 1 kommentarer
drogade..
MIN♥




våran farfar♥



Älskar dej syster♥


asså åh, de finns ingen sötare!


HAHAHAHH!


tjockt på en tisdag.
åhh , så fuskigt jag måste ha!



åså en sista bild på finaste Alexandtresggryt! ♥




Kioskpiraten

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 20:21:48 | 0 kommentarer
Nu drar vi till kioskpiraten och köper lite gott, vi har me våra kameror, så ni får bilder efter, pusss!


Alexandretsggryt ♥

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 19:19:55 | 0 kommentarer
Heeeeeeeeeeeeeeeeej!

Just nu göra jag och Alexandrestggryt inte så mycket, mest skrattar vi och har sjukt kul,  nu ska jag och alexandresggryt ha KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!



ALEXANDRA DURK SUNDSTRÖM

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 18:08:20 | 0 kommentarer
Hej!!

Just nu sitter jag och väntar på Alexandra , efter träningen skynda jag mig hem och slängde mig i duschen. och jag duscha tp på 5 minuter, iaf nu har jag nyss ätit, och som sakt väntar jag på min burd! Jag bloggar när hon har kommit!!   Tjingeling♥





SV;

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 18:04:37 | 0 kommentarer
Josefine Asplund om längta osv.:
fina du, <3
IP: 81.236.241.172
Dsm gummsan! ♥

längta osv.

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 14:22:24 | 1 kommentarer
Hej!

För ett tag sen kom jag och Lina in , och nu sitter vi vid datorn som vanligt, kl kvart i 4 ska jag träna tror jag, sen kommer nog Alexandra♥ kommer bli gymt ikv! Jag kommer göra korta men många inlägg idag , om de är OK?
ikv ska jag då blogga massor, och ni ska få massor me snygga bilder på oss, hahanä! men ja. Nu ska vi väll chilla lite sen kanske hitta på nå, TJING!



Godmorgon!

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 12:24:58 | 0 kommentarer
Heeej!

Vi somnade tp halv 3 , för vi låg ett bra tag i sängen och tp hade värsta kriget! HAHAH! och vi vaknade kl 11 ungefär! och nu sitter vi i sängen me datorerna! Idag vet jag inte vad vi ska göra , vi ska gå ut me min kanin osv. Ikv ska jag vara me BÄSTA ALEXANDRA och hon ska nog sova här! Iaf jag orkar inte blogga nåmer nu , lat!
Men jag bloggar senare idag, pusss!!!!!!!!!





DAMPAR SÖNDER

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 02:19:09 | 0 kommentarer
HEJ,

Jag och Lina ska sova nu, JAG,LINA OCH SANDRA HAR JÄVLAT DAMPAT SÖNDER PÅ FACEBOOK SÅ TILLSLUT BLOCKADE SANDRA LINA , HAHA FÖRSTÅR VERKLIGEN VARFÖR!! vi har tp kramp i händerna efter ett långt träningspass!  HEJSVEJS!


God natt!

Datum: 2011-11-01 - Klockslag: 01:20:10 | 0 kommentarer
Hej!

Jag och Lina har gjort massor kul ikv, fast mest suttit med varsin dator hon hade me sig sin. Vi har skrattat röven av oss, hahanä men tp! Iaf nu har vi just ätit lite kvällsfika och sett tv och nu ska vi snart sova, så vi inte sover bort hela dagen imrn. Vi kanske ska till Luleå på dagen, sen på kvällen blir de nog att vara me Durk sen kanske vi sover hos nån av oss. Iaf nu ska vi sitta lite vid datorn innan vi ska sova, jag bloggar såklart imrn! pusss alla söta!