JB♥

Datum: 2011-10-31 - Klockslag: 22:06:42 | 0 kommentarer



hejhejhej!


Smilla sover inte här inatt. Lina sover ist här!!!!!!!!  hittills har de varit grymt nice!!!! Mamma har varit och köpt en JUSTN BIEBER♥ affisch , åhhh gud så glad jag är, ni kommer få bilder på oss och affischen!! De får bli ett kort inlägg för vi har massor kul vi ska göra så jag bloggar senare , pussss mina älskade söta bloggläsare!!!



såhär ser den ut♥


linas hand!!!


min hand!!







lejd bild osv.



vårt tjocka!







Älskar dej finste ! ♥






tyck vad ni vill men jag jävlat älskar honom!


Just nu med Lina! ♥

Datum: 2011-10-31 - Klockslag: 15:30:07 | 0 kommentarer
Cheyenne åkte just hem. Jag och Lina ska ta och se en film och mysa på!

Vi ska såklart titta på vårat hjärta! ;-)

Redo att dra

Datum: 2011-10-31 - Klockslag: 13:54:06 | 0 kommentarer
Hej!

Jag vaknade 12 idag, och då hade lina ringt så jag ska va me hon och Cheyenne! Kommer bli kul, jag ska fixa klart mig nu så jag kommer iväg nån gång. Ikv blir de att Smilla sove här! Iaf nu måst jag fix mej!


såhär såg mitt pris ut

Tävling/småkusiner

Datum: 2011-10-30 - Klockslag: 19:07:58 | 0 kommentarer

Heeeeeeej!!

Jag gick upp kl 7 idag, och var på is-hallen kl 8.15, ändå duktigt? Iaf då fixa mamma min frisyr sen kom Ester och då sminka hon mig, sen gick jag och Alice upp på läktaren och värmde upp, vi sprang 2 varv sen hoppa vi 200 hopprep sen kom våran tränare och ja, sen var de bara att springa ner och knyta på mig skridskorna , jag var 3 ut! De gick inte bra jag ramlade 2 gånger , åhh jag vart skit sur, men jag kom ändå 2:a jag hade verkligen inte förväntat mig de, men jag hade väll tur! Smilla har varit fotograf, och har tagit massor me bilder när det var prisutdelning, hon tog bilder när jag åkte men jag var så arg så jag radera alla :( så ni får inga bilder när jag åker men hur jag har sett ut såklart! Sen sprang vi runt och ja tp gjorde "roliga" saker, haha! sen for vi hem till Smilla för vi skulle titta till smillas hund , hon är lite sjuk :( stackars lille ronja. Sen kom sara och då skulle jag fara till min farmor och farfar och äta, Mina söta småkusiner var såklart också där ! Dom skulle ha halloween party kl 6, så då tog jag bilder medans malin  (deras mamma) som ni ska få nu! åhh billy och hans kompis var skit jobbiga dom tp höll på att puttas och brottas hela tiden, gode jobbigt , stackars mig, men som tur var hjälpte agnes mig! Sen åkte vi hem, och nu sitter jag och ser tv och datorn i famnen, jag är sjukt trött, jag vaknade inatt och kunde inte somna om på tp 3-4 timmar, men jag har årkat den här långa dagen och de är jag nöjd me ! men nu ska jag duscha!  Jag bloggar kanske mer ikv om jag orkar, jag tror då de! ha nu en jätte bra kväll alla söta bloggläsare!

Alicie, jag och Ellen!





småkusinerna var också där och kolla!


hhahahaha!!


Älskar dej lill gumman♥




dissa fejjan!!!


sittpiruett!

Här har vi fotografen!♥



alicie vann grattis!

och jag kom 2:a ( suddig bild)


hela våran grupp!



ellen vann sin grupp grattis! ps hon är ett år yngre än mig och alicie så hon tävlar i en anna grupp!


PT kom och tog kort på oss så då stog smilla berdvid och tog kort!

haha min lilla söta Smilla!


haha, felicia , finfin!



småkusinerna:

herregud finns de nån sötare än Herman?<3


Nåhh, lilla agnes! <3


haha, herman skulle ha löständer och de gick ju bra? han är sötare utan va;)



haha , herman gick iväg och la sig under nått bord?;)


såhär såg billy ut, scary, haha!



Älskar dej lillskit!


åsså tillsist en bild på mitt mys!



BUS ELLER GODIS!

Datum: 2011-10-29 - Klockslag: 21:19:57 | 0 kommentarer
Hej!!!:D

Nu är de halloween och jag har just varit ute me Julia och Judith och gått Bus eller godis, asså först kom dom och plinga på, och då fråga dom om jag ville gå me dom, fast då sa jag att jag inte hinner, och då gick dom. Sen sa mamma att jag hinner om jag vill, så då sminka Ester mig svart runt hela ögonen och vit i hela ansiktet, sen kom mamma me nån lång kläning och en peruk å en hat, sen gick jag ut , och då hitta jag först inte dom. Men då började jag gå och leta sen hitta jag dom på tp 3 minuter, hahah! Jag har fått MYCKE godis på så kort tid, eller jag gick tp 50-40 minuter. Iaf nu sitter jag hemma , Ester och hennes föräldrar är fortfarande här, Jag bloggar inge mer ikv, Så jag säger GODNATT!





Ha en trevlig kväll!



SV;

Datum: 2011-10-29 - Klockslag: 21:12:44 | 0 kommentarer
anonym om Förlåt för dålig uppdatering!:
kan du blogga mer om din kanin? det vore kul!
Klart jag kan, men snälla skriv gärna ditt namn, för jag tar egentligen inte emot anonym komentaren!




Förlåt för dålig uppdatering!

Datum: 2011-10-29 - Klockslag: 17:26:08 | 2 kommentarer
Hej!

Förlåt för att jag inte bloggade efter discot, iaf discot var rätt OK? vi var me Elsa,mindra,celian,alma och Caroline, vi hade jätte kul! vi tp gick ut flera gånger för de vart sjukt varmt där inne. Efter discot får jag och Smilla på hemmakväll och hyrde film, närkontakt, en skräckfilm som inte alls var läskig, lr jag somna när de var en halv timme kvar, haha ! Sen sov jag såklart hos Smilla, vi gick och la oss ovanligt tidigt, men båda var ju trötta efter discot och en rolig skoldag. Vi gick upp kl 10, duktigt,duktigt. Sen for jag till LF kl 11.15, för idag har alla klubbåkare åkt, alltså dom som är lite äldre och bättre. Så vi som är lite yngre har hjälpt till me lotteri och annat, De har faktiskt varit riktigt kul! Jag har tagit massor me bilder som jag ska lägga upp nån gång när jag har tid och ork! Tyvärr så blir det inga bilder från discot, men ni får leva me de. Jag tävlar imrn kl 10 så jag ska stiga upp kl 7 och fara till is-hallen kl 8.30 lr då ska jag vara där! Jag och pappa kanske ska springa dit, så jag kommer igång och inte är så himla trött! Smilla och hennes pappa och säkert nån annan ska komma och kolla när jag åker. Jag tycker de ska bli riktigt kul med den första tävlingen på sesongen! nu sitter jag och kollar på disney channel:D ikv ska vi ha middagsgäster, Ester och hennes föräldrar, Hon är tp 18 och hon åker också konståkning! Men nu ska jag mysa lite, Puss och kram mina älskade bloggläsare!


Leeeeeeejd!

DISCO

Datum: 2011-10-28 - Klockslag: 19:10:17 | 1 kommentarer
Hejdå!

drar till discot nu,lägger upp bild sen. VI HÖRS!


KÄNN TAGGEN!

Datum: 2011-10-28 - Klockslag: 18:12:56 | 0 kommentarer
Hej!

har just kommit från träningen, och nu drar jag vidare till Smilla, Vi ska fixa oss till discot, känner verkligen Taggen , men jag bloggar när jag kommit dit , TJOSAN I TROSAN!




LOV!!!!!

Datum: 2011-10-28 - Klockslag: 14:51:48 | 1 kommentarer
Hejhej alla söta!

Förlåt för att jag inte bloggde innan jag for, smilla kom kl 7 ? så då började vi fixa oss dirr? så jag hann inte blogga.
iaf- efter skolan gick jag och smilla hem i klackeskor genom stan ?:o haha, vi fick gode ont i fötterna;) vi gick också förbi busstationen och ja prata lite me dom som jobbar där osv.  Ikv blir de disco, Känner verkligen Taggen, de blir ju såklart att gå me Smilla, vi ska nog möta upp några boys där åså! fan ALICIA tänker inte gå på discot! asså hon måste!!!! så smilla dampar lite på hon nu så ja, men hon MÅSTE gå!!!!!!!  iaf jag bloggar innan vi far och lägger in en bild på kvällens outfit och facelook , och kanske en bild på hur jag sett ut på skolan.  juste jag kanske ska fara upp och träna en halv timme bara för att vara riktigt säker på mitt pogram till i helgen ! Men nu ska vi chilla lite!



Äntligen är de LOV gud så skönt !!!!!!!!


hata läxa

Datum: 2011-10-27 - Klockslag: 21:01:29 | 0 kommentarer
Hej!

Nu har jag kommit ut från duschen. iaf ikv har jag,julia och smilla varit på willys och köpt godis chips och grejer. efter for vi hem till mig och pluggade på geografi-läxan till imrn,åhh så jobbig läxa, sen for dom hem. Över till mig , hahanä, men imrn har vi kom som du vill dagen som sakt , jag ska ha nå tunn-thights som tp har spindelnät på asså inte riktigt då men ni fattar? och en lång tröja som blir som en kort klänning tp, och mammas klackeskor, hahah! smilla kommer hit på morgonen, vi ska fixa oss tsm. Julia ska nog också komma, sen åker alla till skolan tsm också , lr vi får sjus av mamma. Men jag pallar inte blogga nåmer ikv så jag säger Godnatt i förväg!


lejd.se osv-

@duschen

Datum: 2011-10-27 - Klockslag: 20:38:30 | 0 kommentarer
hoppar in i duschen nu, bloggar och berättar vad jag gjort ikv efter!




Jobbig dag-

Datum: 2011-10-27 - Klockslag: 14:25:32 | 0 kommentarer
Hejhej!

Rubriken talar jag har haft en jätte jobbig dag, jag har tp haft ont i magen hela dagen. Jag har hållt på att fara hem jätte många gånger men sen efter några timmar vart de bättre, Iaf nu har jag och mamma precis varit och köppt en macka som jag snart ska äta-  Jag ska som sakt träna idag, imrn är de ju "kom som du vill dagen" på skolan så jag och smilla ska tp vara nånting haha? vi ska också se film imrn på skolan, så då ska man tp ha fika lr godis åså, så senare ikv ska jag , julia och smilla fara på WILLY:S och köpa godis och annat, men jag pallar inte blogga nåmer

hejdå!!!



jipijåjippiåååå!!

Datum: 2011-10-27 - Klockslag: 07:47:03 | 0 kommentarer
Godmorgon sötnosar!

Jag vaknade kvart över 7 ?  Nu har jag precis klätt på mig och sminkat mig, jag kör på den rosa mjukisdressen idag.  iaf jag ska snart äta, sen ska vi fara förbi smilla och hämta upp henne. Efter skolan blir de att träna, men nu måste jag äta, bloggar efter skolan!


haha, nån konstig bild som ni får stå ut me nu!

trött ...,

Datum: 2011-10-26 - Klockslag: 20:39:33 | 0 kommentarer
Hej,

Nu har jag just kommit ut från duschen och har borstat håret. Jag vaknade halv 6 idag så jag ska nog gå och lägga mig kl 09.30, nu ska jag ta mig något att äta innan jag ska börja fixa mig för sängen. Jag bloggar imrn på morgonen om jag hinner!

haha, minns du smilla? när du tog den där bilden på mig :)

hata rubrik

Datum: 2011-10-26 - Klockslag: 20:13:11 | 0 kommentarer
Hej!

Ikv har vi gjort massor? Tp precis efter vi hade bloggat så ringde chrille och hans kompisar och sa att vi skulle komma till nån lekpark? så då for vi dit men då hade dom inte ens kommit så då var vi där ett tag och tp klättra osv, sen var jag tvungen att fara hem för min kanin hade gjort nåt ? så då stanna smilla kvar och väntade på dom men då kom bara chrille för dom andra skulle se hockey på LF? så då var han och smilla där , sen när jag kom tillbaka så var inte chrille där och då sa smilla att hugo hade frågat om han vill följa och se hockey så då for chrille. bra planerat killar. jajja  då for jag och Smilla hem till mig och gjorde engelska-läxan. Sen skratta vi as mycke som vanligt fast nu höll vi tp på att kvävas?:o iaf nu har smilla för en stund sedan farit hem och jag sitter vid datorn i ansiksmask och ska snart gå och duscha- jag bloggar nog efter jag har duschat. HEJDÅ!




MIKKA?

Datum: 2011-10-26 - Klockslag: 16:14:45 | 0 kommentarer
Hej alla fina!

Efter skolan drog bara jag och Smilla till stan, först gick vi och fika sen har vi gått runt och kollat på olika saker t.ex. löshår osv. Sen gick vi upp till gallerian, där gick vi in på Lindex och köpte tunn-thights och en ansiksmask (stavn?) som jag ska sätta på ikv innan jag duschar så ja. De var tp 45678 år sen jag hade sist så ska faktiskt bli kul att pröva de eftersom de var så länge sen.  iaf sen gick vi runt lite till, haha juste på vägen till gallerian gick vi in på "Lekia" ? hahahahaah, där fanns de tp låsas yxor som vi fektades med? Iaf efter gallerian gick vi till busstationen och köpte tuggummi, jag köpte 21 st , Smilla köpte 23 st :o haha? Sen snacka vi lite me dom som tp jobba där? tp 15 min? säkert mer. Sen gick vi hem till mig och ja nu sitter vi med varsin dator och vet inte vad vi ska hitta på? Jag vet då inte när hjona ska fara hem, hennes pappa är i luleå fusk!!!!!! så hon äter här som vanligt. Ikv blir de att göra engelskan till imrn- haha kan man ha nån sötare syster, hon sitter och me hörlurar och sjunger? så söt! Iaf nu har jag inget mer att skriva jag bloggar såklart senare ikv, puss hej!


Bjuder osv..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10!!!

Datum: 2011-10-25 - Klockslag: 19:58:14 | 0 kommentarer
Hej allihopa!

Vad händer för er just nu?  Själv sitter jag bara vid datorn och slöar, jag har fortfarande inte torkat håret sen jag gick ut ur duschen men jag ska nog ta och göra de nu lr om en liten stund.  fan jag hade just sparat ut min tumnagel åså när vi åt så gick den sönder lr tp sprack på kanten fast den är fortfarande kvar men ful som helvetet , så vi ska ta och limma den nu. Själv har jag inget mer att skriva, pusspuss!


BJUDER SOM BARA DEN!



Älskar dig föralltid och alltid!

Datum: 2011-10-25 - Klockslag: 18:32:18 | 0 kommentarer
Hej alla!

För ett tag sen kom jag från träningen, som sakt stannade jag kvar efter träningen och hoppa lite hopprep åså. Nu har jag precis ätit och ska snart duscha, Jag var inte me nån igår och ska nog inte vara me nån idag heller. Men imrn ska jag allt hitta mig nån att vara me, för jag ska inte träna imrn men på trosdag. Iaf jag har inget mer att skriva om så, TJINGELING!



Intresant ens?

Datum: 2011-10-25 - Klockslag: 15:21:55 | 0 kommentarer
Hej alla söta bloggläsare!

efter skolan for jag hem och åt. Jag ska ju som sakt träna idag också! Nyss ringde några random killar tp, chrille ,carl och hugo säkert nån annan och sa att dom var på korpen och träna för dom ska bli jätte smala sen tp sa dom inge mer.  kul å veta ens? haahh, random är ju dom lixom. Iaf efter ska jag nog stanna kvar och kanske hoppa hopprep och springa lite, jajja jag bloggar efter osv. HEJDÅ!



Nu får ni stå ut me random webbcam bilder!

hahaah

Datum: 2011-10-24 - Klockslag: 20:01:29 | 0 kommentarer
Hej, för ett tag sen kom jag ut ur duschen , och nu sitter jag vid datorn och har tråkigt. Jag ska se Waterworld nu, Jag har inget mer att skriva om så, hejdå!


Nu får ni stå ut med en random bild?

Detta fält måste fyllas i

Datum: 2011-10-24 - Klockslag: 17:57:12 | 0 kommentarer
Hejhej!

Nu har jag just kommit från träningen, jag behövde verkligen åka lite, Imrn blir de också träning. De är musik-kalas så de blir ingen dans i vecken. Iaf ikv kommer Mamma hem! :D ska bli kul att träffa henne. Snart ska jag äta sen ska jag nog duscha eftersom jag har tränat osv.  Jag tror inte att de blir att vara me nån, för jag ska göra lite läxa osv, juste jag dampar också me Justin bieber låter. Nu tänkte jag vara snäll och bjuda på en redigerad bli på mig..




Skönt me träning

Datum: 2011-10-24 - Klockslag: 15:20:35 | 0 kommentarer
Hej alla söta!

Jag ska börja fara till LF nu och träna, ska faktiskt bli rätt skönt att tröna lite efter en jobbig skoldag. sen vet jag inte vad jag ska göra? kanske hitta mig någon att vara me, men nu ska jag dra, KYSS!
De här var den första bilder jag la upp på den här bloggen.

SKOL-TIME

Datum: 2011-10-24 - Klockslag: 08:00:55 | 0 kommentarer
Hej alla !

Snart kommer Smilla och hämtar mig och då far vi till skolan. Efter vet jag inte vad jag ska göra, kanske träna men annars ska jag nog vara me smilla. Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp webbcam bilder så är de för att min cam är trasig åså. men när vi har köppt en ny , då jävlar ska jag dampa me bilder. Men nu ska jag till skolan, TJING!



NÅN KONSTIG BILD?



hit by a care?

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 20:22:35 | 0 kommentarer
Tjoo!

Jag sitter fortfarande vid datorn och nördar mig och så kommer nog kvällen att fortsätta. imrn ska jag kanske träna konståkningen eftersom de är tävling åså, nu har jag inget mer att skriva om , Kyss!

ojojoj , här dissar man fejjan!


123 nu ska de ske

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 18:56:30 | 0 kommentarer
Hej sötisar!

Just nu sitter jag och kollar på "merlin". imrn blir de ju skolan, åhh helgen gick så fort. IAF jag får sjuts imrn till skolan av smilla, jajja nu pallar jag int skriva nå mer. hejdå


Saknar dej!♥

So good!

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 17:11:38 | 0 kommentarer
Hejhej!

vi sitter fortfarande vid datorerna, vi har inget annat att göra just nu. Iaf vi har redigerat lite bilder jag ska bara
lägga upp en nu,Smilla ska hem tp 6 så om ca en timme lite mindre. nu ska jag gå ut me min kanin , har inget mer att skriva så, Hejdå!




SÖTA SAKER!

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 17:05:39 | 0 kommentarer
Zlatan,söthunden♥

Milo, Älskar dej♥


Ronja , min lilla tjockis♥


so what?

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 15:34:48 | 0 kommentarer
Hej sötungar!

Nu har vi för ett tag sen kommit från innebandy grejen. tyvärr så förlora marcus lag, men ajja finns inget att göra. IAF- nu sitter vi vid datorn och vet inte vad vi sa hitta på resten av dagen, kanske bara sitta inne och nörda oss. vi hade tänkt att fara och bada men som vanligt kommer vi på allt försent så badet har redan stängt, så de får väl bli nästa helg lr nå? Innan vi for till innebandyn så for jag,smilla och min pappa på bibloteket och låna 2 böker. Smilla nån bok som heter "känslan av att hoppa" och jag hitta ingen som jag gilla lr en som hette "från andra sidan" men den var för kort så jag tog nån bok som heter " branden vid söderbysjön" jajja nu ska vi chilla lite, KYSSSS!




Godmorgon!

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 11:22:41 | 0 kommentarer

Godmorgon!

Vi vakna 10 imorse! Bra? Nu håller vi på att fixa oss,kl 2 ska vi till hortlax och se ngn innebandy turnerning som smillas låtsas brosa spelar? Jajja har inte så mycke mer att skriva om,men bloggar innan vi far,kyss!


MIN // smilla


Hej och hejdå

Datum: 2011-10-23 - Klockslag: 00:05:22 | 0 kommentarer
Hejhej!

Tänkte bara säga att vi ligger i sängen och vi ska snart sova. Bloggar inge mera ikväll,men imrn! Så Godnatt i förväg!


* gammal webbcam bild*

Yes baby?

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 23:20:55 | 0 kommentarer
Hejsan!

Just nu sitter vi vid datorn och tp dunkar musik åså. vi palla it se nån film- för vi har annat vi kan göra än att se film. Jag bloggar förhoppningsvis senare. så tjarå;)



SLÖSERI!

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 22:06:25 | 0 kommentarer
Hej alla bloggläsare, dansuppviningen sög , asså dom gjorde samma sak hela j*vla tiden, åhh vilket slöseri me pengar och tid på en lördag kväll.  en sak var iaf bra, att de fanns massa tavlor på Cilla och Tina,  från jag saknar dig så vi tp kuta dit allt vi kunde, sen stog vi tp och beundra dom ett bra tag;) iaf efter for vi på hemmakväll och hyrade film och köpte godis. Sen på hemvägen for vi förbi smilla och hämta hennes dator, så nu sitter vi i sängen och tjockar oss me varsin dator , hahah.   Vi är faktiskt ganska trötta. vi får och lägger oss kanske 1 annars sover vi ju bort hela dagen imorn och de vill vi inte. Men nu ska vi göra nåt, jag bloggar senare under kvällen.
LEJJJJJJJJJJJJJJJJJJD.SE

hejdå

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 18:00:41 | 0 kommentarer
Nu far vi till dansuppvisningen, man ska ju vara där ett bra tag innan så man får bra platser.

@Smilla

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 15:28:08 | 0 kommentarer
Hejsan på er!

för ett tag sen kom smilla. nu står vi i mitt rum och fixar oss och dunkar me musik, ikv ska vi ju som sakt på en dans-konsert! kommer bli gymt nice, iaf jag bloggar innan vi far , pusspuss


ALVARLIGT NU FÅR SOMMAREN TA OCH KOMMA TILLBAKA!

.

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 13:23:32 | 0 kommentarer
ÅHHH!!, vilken jobbig träning. I-A-F  smilla ska snart komma, efter hon har fixat sig å så- jag ska snart duscha måste bara vila lite först och ta de lungt,vet inte vad vi ska hitta på en sån här regnig dag,  men jag har inget mer att skirva så, TJOSAN I TROSAN!







träna å grejer!

Datum: 2011-10-22 - Klockslag: 11:03:32 | 0 kommentarer
Hej sötnosar, jag börjar snart bege mig mot konståkningen sen blir de att dra till Smilla! <3 Jag bloggar när jag är me hon. puss



MISTLETOE♥

Datum: 2011-10-21 - Klockslag: 22:42:38 | 0 kommentarer
Hej sötnosar!

kom hem för ett tag sen. Jag har haft en lyckad kväll ikv. Jag kunde ju som sakt inte sova hos hon för jag ska träna imorn kl kvart i tolv. jag hade hunnit men då kan vi ju inte vara upp sent så lika bra att jag sover hemma. Rubriken talar, jag sitter och dampar me JUSTIN BIEBER MISTLETOE♥ ÅHH, så bäst låt alltså! jag är faktiskt rätt trött eftersom vi somnade rätt sent, och vaknade tidigt och de har varit en konstig dag så jag går och lägger mig strax efter 11 eftersom jag ska upp tidigt imorn elr 10 men de är tidigt för en lördag, men jag måste ju träna för snart är de tävling här u piteå alltså me konståkningen.  Jag har just pratat me Mammi♥ hon kommer hem på söndag natt lr måndag morgon, men jag bloggar inge mer ikv, puss hej!



vad ska de stå här?

Datum: 2011-10-21 - Klockslag: 20:31:29 | 0 kommentarer
Tjo !

Just nu är vi hos smilla, vi äter tjockt och tp ser tv lr jag inte smilla hon tp ja.hihihih!! jag kunde int sova här för jag ska träna imorn, men jag sak vara här till 10. nu har smilla hett fram glass så om ni ursäktar. tjingeling!


Älskar dig systeryster ♥



FrEdAg! <3D:D:DD:D:DD::DD:D:

Datum: 2011-10-21 - Klockslag: 15:18:40 | 0 kommentarer
Tjenare gullepluttar!

förlåt för dålig uppdatering. ÅHHHHHHH, ÄNTLIGEN HELG! JIPPPPPPPPPPPIJEJEJEJ!  igår åt vi på sunes och sen hängde vi bara lite på busstationen och köpte  massor av tuggummin (stvn?)  .  sen gick vi hem till mig och sjöng lite? sen gjorde vi lite läxa åså. sen när vi skulle sova så fick vi värsta skrattanfallet. HAHAH! åhh, gud så jobbigt de var att stiga upp imorse. skolan var väll rätt OK. efter skolan drog vi till busstationen och köpte mer tuggummin (stavn?) HAHAH! just nu är jag med  smilla vi har kul som vanligt, och tp gör lite pinsamma saker ? pappa sa att jag skulle få nån överaskning kl 3 men än så länge har inget hänt. imorn ska vi fara och kolla på nån dans-show! längta längta!  kommer bli grymt kul eftersom vi ÄLSKAR att dansa? HIHI. Nu ska vi hitta på nå trevligt heheh, pussss!!!!




old pic!


TRÅK OCH BRÅK

Datum: 2011-10-20 - Klockslag: 15:22:17 | 0 kommentarer
Tjooooo sötnosar!

Just nu är jag me syrran!  vi tråkar och bråkar. haha :D ikv ska Smilla sova hos mig för hennes mamma ska bort, kommer bli sjukt kul. men nu ska vi dra ut nånstans, Tjing!






FÅR DAMP!

Datum: 2011-10-19 - Klockslag: 20:18:24 | 0 kommentarer
åhhhh, jag får damp på engelska gloserna. dom fasnar inte i mitt huvud, j*vla cp läxa, vi har engelska förhör imorn så jag måste plugga. jag kommer nog inte lära mig dom till imorn. inte alla iaf, hejdå

De okända

Datum: 2011-10-19 - Klockslag: 15:33:48 | 0 kommentarer
Hej, sitter och ser på de okända , scary ! jag ska snart börja plugga in engelska orden i huvet? jag har inget mer att skriva om, imorn blir de ju skolan som sakt.
vi har alltid skrattat lika mycke varje gång.

Pusslalalal

Datum: 2011-10-19 - Klockslag: 13:46:58 | 2 kommentarer
Hej, nu har jag och pappa just gjort ett pussel, som hade 125 pitar. anyway nu ska jag äta lite sen kanske bara vila och se nån film lr nå, hejdå
'
fluuuummmm (old pic)

Rekomendera min blogg;)

Datum: 2011-10-19 - Klockslag: 11:59:33 | 0 kommentarer
Nu har jag börjat få mer och mer läsare. ni som läser min blogg kan ju alltid rekomendera min blogg till folk , vill ha mer läsare. tack älskade läsare♥


Brev hej brev hej

Datum: 2011-10-19 - Klockslag: 11:56:12 | 0 kommentarer
Hej, just nu sitter jag och skriver brev till några som aldrig kommer få de. kul å veta ens , mhmh.. är som sakt hemma idag, tjingeling!
saknar dej min aldra käraste syster.

The best movie ever!

Datum: 2011-10-18 - Klockslag: 18:09:33 | 0 kommentarer
Åhhh, gud så bra film!   jag rekomenderar "never say never" till dom som gillar justin bieber♥   Jag har lipat en hel del också men ändå!!!  iaf jag känner mig bättre nu men har värdens huvudvärk. kommer kanske på skolan imorn vi får se, jag saknar ju syrran så mycke! nu ska jag snart äta middag sen bara vila lite, pussss!



NEVER SAY NEVER

Datum: 2011-10-18 - Klockslag: 15:31:28 | 2 kommentarer
Nu ska jag sätta mig och se NEVER SAY NEVER! filmen om justin bieber♥

Stay home

Datum: 2011-10-18 - Klockslag: 13:03:28 | 0 kommentarer
Hej bloggläsare, jag stannar hemma idag, om ni undrar varför jag inte bloggat förns nu ? så vaknade jag kl 7 av att mamma ringde och då sa jag att jag ville stanna hemma för jag mådde dåligt, så då  har jag sovit till 12.20 hahaha, jag har just satt mig vid datorn. har inge mer att skriva, tjinnnggg



sötaunge!

Do not say anything since you disappeared

Datum: 2011-10-17 - Klockslag: 20:06:16 | 0 kommentarer
Hej sötnötar, skoldagen har varit sjukt jobbig, jag och smilla somnade tp . efter skolan var jag me mindra och smilla, vi for till på 10 till 12 och köpte chips och dipp, småtjockisarna. sen for vi hem till smilla och såg film, sen åkte jag och mindra hem till mig och vi har tp inte gjort nånting mest pratat, för en stund sedan for hon hem. jag skippade dansen idag för jag är så trött. iaf ska snart lägga mig och se nå pogram me pappa, jag har ingen mer lust att blogga så ni får nöja er me dehär.



Jobbigt/roligt

Datum: 2011-10-16 - Klockslag: 19:22:04 | 0 kommentarer
Hej, helgen har varit grymt nice men ändå grymt jobbig också , iaf söndag. vi har ju som sakt varit me Alicia,celina,elsa,therse idag.  Vi har inte gjort något specielt idag varit ute och ja.är också riktigt trött eftersom vi inte sovit något inatt.  blääää, imorn är de skola:( inte bra inte bra. Efter skolan ska g vara me smilla, vet inte vad vi ska hitta på men något kul iaf, jag har ingen som helst lust att blogga nu så, puss




Lite mer bilder från igårkväll/natt

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 16:59:31 | 0 kommentarer

nu pallar jag it nå mer! bara två sista bilder på världens sötaste hund.



Mina flickor!

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 16:10:39 | 0 kommentarer
Hej, nu är jag me mina sötungar Therese och Smilla ! vi har varit ute snackat om olika saker. sen har vi varit en snabbis inne i stan och tp vara vid tågbanan och tagit bilder. varit vid gungan osv, iaf vi ska snart ta nåt att äta tror  jag sen bara mysa. ikv ska vi kankse se nån skräckfilm äta tjockt osv. Jag pallar it blogga just nu , hejdå

Trött å grejer

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 11:32:47 | 0 kommentarer
Hej, vi somnade ungifär halv 4 och vaknade 11. Är nu då trött, iaf jag ska hem 1 och träffa pappa innan han far till PHB me sina arbetskompisar. så jag sover ju hos smilla. kommer bli riktigt kul, hoppas vi ska vara uppe sent. jag kanske ska vara me smilla o therese på dagen också, men innan ska jag ta mig en dusch. jag tänkte nu bara slappa lite sen  går vi ner och äter frukost fixar oss osv.  Heeeeeeejdåååå



bild från igår.


tröt som F*N

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 03:26:23 | 0 kommentarer
Hej, är nå jävulst trött , lina håller på att fixa me sin blogg. vi har iaf haft riktigt kul ikv. de blir de att sova ut till minns 11 säger då jag. lina kommer säkert gå upp om hon årkar, senare idag blir de ju att sova hos smilla, therese ska också sova där. kommer bli kul.  men nu somnar jag hära, jag bloggar som sakt imorn på morgonen.

haha lina

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 03:01:38 | 0 kommentarer
Hej, vet att de var tp nyss jag fick den förra headern men lina ville göra en ny igen så då fick hon de haha, men vi ska strax sussa , bloggar imorn när vi vaknat. hejs.
jag just nu!

Alldeles strax...

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 02:45:18 | 3 kommentarer
Snart kommer en ny header och design.... håll ut! ;)

2.00

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 02:05:40 | 0 kommentarer
Hej, nu är kl prick 2.00 , vi myser på och har skojj , jag tror inte jag bloggar nåmer ikv. vi ska nu gå ner och dricka nåt sen göra oss klara för natten, sen ska vi sitta vid datorerna tills vi blir trötta och sen ska vi sova. så de kanske blir vi 3 tiden , tjingeling



Torgny och berit

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 01:54:45 | 0 kommentarer
Men tjenare berit?
vad har du gjort idag?
sv: jag har bara suttit och kollat några gaybloggar :D
okej..
Heeeeeeejdååååååååå!





Rosa bilder från kvällen

Datum: 2011-10-15 - Klockslag: 01:18:40 | 0 kommentarer
om ni undrar varför de är så många bilder på mig så är de för att jag inte fick lägga upp nåmer bilder på dampbarnet hära.

EMO

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 22:54:59 | 1 kommentarer
Hej, nu har vi sminkat oss som nå konstiga saker ni kommer se på bilderna vi lägger upp nu, haha . vi myser på och tjockar oss lite, jag bloggar nu inte på ett tag kanske på 1-2 timmar nå sånt skit, jaja ha en trevlig kvällen sötnosar!


men så fina !




åsså en "normal" bild ?


hjärtaaaaaaa

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 22:24:24 | 0 kommentarer
Hej, vi tar bilder nu, dom kommer.
PUSSSSSSSSSS:*

Tjockis b-rudarna här♥

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 20:59:10 | 0 kommentarer

här kommer lite bilder från kvällen hittils .
nu ska vi ta på oss våra myskläder, de kommer mer bilder från kvällen !

Justiiiiin♥

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 20:27:51 | 2 kommentarer
Hej, just nu dampar vi me justin bieber grejs , vi far snart till kioskpiraten. bloggar senare under kvällen.

NADISH!?!!!?

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 19:36:49 | 0 kommentarer
Hej ,  är hos lina just nu , vi har ätit lite tacos och ska strax fara till kioskpiraten och köpa massor gött. jag kommer lägga upp bilder från kvällen, vi ska snart ta på oss våra myskläder. Lina är uppe och duscar nu, jag blogger senare ikv , pusssen
stockholm 2010 tror jag.

jag gråter när du gråter

Datum: 2011-10-14 - Klockslag: 17:26:53 | 0 kommentarer

Äntligen helg. efter skolan for jag och smilla till henne, vi har gjort massor roligt, jag har sett film medans hon har varit uppe på sitt rum och suttit vid datorn?  iaf ikv blir de att sova hos Engström, kommer såklart bli riktigt kul, jag tar med mig min kamera och datorn. jag bloggar hos lina och kanske lägger upp några bilder om vi är snälla, pusssss



Är de såhär de ska vara?

Datum: 2011-10-13 - Klockslag: 20:56:22 | 0 kommentarer
Hej, jag har pluggat klart för ett låååååååångt tag sen. iaf 15 minuter efter jag var klar kom smilla och hennes pappa , för hon hade tappat bort sitt läx papper, så då låna hon mitt. jag skippade att duscha är så sjukt trött. de har varit en lång men ändå kort dag idag. de får bli att duscha imorn ist, jag ska nog vänta till halv tio innan jag börjar gå å lägga mig sen ska jag läsa 20 minuter tp. jag bloggar imorn innan skolan om jag hinner, tjing


leejdddddddd.se

Geografi

Datum: 2011-10-13 - Klockslag: 18:07:53 | 0 kommentarer
Hej, sitter och pluggar geografi-läxa just nu. piss, men måste ju. senare ska jag nog ta en varm dusch ,åhh gu så skönt. sen ska ta mig nånting att äta. bloggar kanske senare ikv om jag hinner, kysssssssss



SHIIIIIIIT!

Datum: 2011-10-13 - Klockslag: 15:20:03 | 0 kommentarer
Herregud , pappa ringde efter skolan och berätta att min kanin hade gräft ett hål i marken så hon höll på smita precis när pappa skulle kolla till henne.. åhhhhhh, gud tack att han fick tag i henne? men iaf efter skolan skyndade jag mig hem och tog in min lilla buse sen kom smilla, och då gick hon ut me henne medans jag fixa me hennes bur !;) sen åkte smilla hem . och nu ska jag strax på konståkning, jag ska fara tille tidigare för jag ska hoppa lite hopprep dära. bloggar efter, kyssen




Godmorgon!

Datum: 2011-10-13 - Klockslag: 08:04:22 | 0 kommentarer
Godmorgon sötnosar! sovit gott?    själv har jag sovit rätt okej?

Nu ska jag börja bege mig mot skolan , puss



Litet köp

Datum: 2011-10-12 - Klockslag: 18:19:42 | 0 kommentarer
Hej, idag har jag och smilla tappat tänder? vi satt inne på lektionen då vi märkte att vi hade en lös tand så då vikade vi på dom och så låsnade smillas efter kanske 20 minuter, men min låsnade då inte sen tappa smilla en till tand :O men min satt kvar? så jag har vickat och vickat hela dagen och vi kanske 6 tiden så låsnade den haha? iaf  efter skolan for jag och smilla på sunnes sen for smilla,hennes pappa, carola och jag. åh kollade på nå skor elr vad de nu va. men vi hittade inte några så då for vi till sportringen och där hittade vi en rosa dunjacka åhh gash så snygg den var så då ringde jag min pappa så kom han för jag bara måste ha den , haha? så då fick jag den, smilla köpte ju och en sån såklart, jag köpte också en rosa sport t-shit . Smilla köpte också en sån hahaha? och så köpte hon nå svarta kort-tihgts som jag redan har,sen åkte vi till smilla och satt vid dator en liten stund sen åkte jag hem. men iaf nu är jag hemma och ska snart på dans , ni kommer få bilder på de jag köpte  och hur jag ser ut till dansen, pusssss


dunjackan.
t-shiten.
och såhär ser jag ut till dansen.
bevis.

Hej!

Datum: 2011-10-11 - Klockslag: 19:25:18 | 0 kommentarer
haha, nu pluggar jag och julia lite engelska. de gick bra att träna lite efter min konståknings träning, senare när hojna far så ska såklart ducha! Hiiiiiiiiiiiiiiiijdåååååååååååååååååååå!

You're special to be special

Datum: 2011-10-11 - Klockslag: 15:11:07 | 1 kommentarer
Hej , sitter och väntar på söta Julia! haha jag fick ju skuts idag av smilla så då cykla jag ju inte, så efter skolan hade jag ju ingen cykel så du fick jag skutsa julia på hennes cykel? haha hon höll på rampla av? hahhhahahah? åsså fick vi ett skrattanfall och de gick ju mycke bättre av de? och nu är hon hemma och rastar sin hund freddie. iaf hon ska följa på min träning, sen ska vi stanna kvar och springa lite där. men nu måste jag fixa mig äta byta om osv.. puss
skogshuggare.

Baby baby och baby?

Datum: 2011-10-10 - Klockslag: 18:04:07 | 0 kommentarer
HEJ
Idag efter skolan for jag och smilla till hennes pappa sen gick vi till mig och ringde å beställde pizza;) mhmmh..
gött? eh jo? haha sen tjocka vi oss me de osv... just nu sitter vi me varsin dator och bloggar och annat. snart blir de att fara till dansen, men nu ska vi tp byta om osv, kyssssssssss!

Jag + Dig

Datum: 2011-10-10 - Klockslag: 07:46:25 | 0 kommentarer
Hej, gick upp kl 7 som alltid, och nu sitter jag och äter "frukost" elr mandariner (stavn?) haha, jag är inte så hungrig , iaf jag har klätt på mig och nu på morgonen har vi idrott.  Smilla och hennes pappa  kommer och hämtar mig om ett tag tp ;)´ja då vet ni de , pusss!!     


Älskar dej♥

alla har rätt att vara som dom vill.

Datum: 2011-10-09 - Klockslag: 17:15:25 | 0 kommentarer
Hej, vi har för en stund sen varit på graven och lämnat ljus, så nu är de fint dära.  Nyss åkte min mamma tillbaka till hasella (stavn?) i sundsvall, så kommer hon hem om två veckor. vi ska nog bara sitta inne resten av dagen , på fb osv... , puss



SUNDDAG!

Datum: 2011-10-09 - Klockslag: 14:48:14 | 0 kommentarer
Hej, igår var sjukt nice! vi vaknade redan kl halv 11?  ändå duktiga, sen fick vi frukost på sängen av mamma, elr frukost och frukost  ?  bullar. nu har vi precis kommit från max . tjockt, men man måste ju äta? hahahha. innan vi drog till max så såg vi en film, sen fixa vi oss och ja. vi har på oss rosa mjukisdresser idag ?;) vi ska nog bara mysa och ta de lungt idag kanske gå ut en stund om inte annat, kysssss
fick nån kommentar om att jag skulle lägga upp mer bilder på min kanin.

Blondinerna hära!

Datum: 2011-10-09 - Klockslag: 00:19:39 | 1 kommentarer
Tjobre! blondinerna hära ! vi göra massor kul, kollar in snygga killar i tidningar ? ;) dampar på olika folk och tjockar oss . fast tp inget elr vad snackar jag om iaf skit samma jag vet knappt själv vad jag snackar om ????   haah?
Hejdå ? nu var inlägget slut ? :D


LAAAAAAAN!

Datum: 2011-10-08 - Klockslag: 22:57:30 | 0 kommentarer
Tjoooooo, sötnosar! inatt ska jag och smilla lana , vi börjar nu! hilda sitter också me oss just nu , hihh;) tänkte bara säga de, kyssssssss
tp gammal bild?

vi är inte som alla andra!

Datum: 2011-10-08 - Klockslag: 17:21:49 | 0 kommentarer
HejHej bloggen!

börjar inlägget med att säga att vi har skrattat och skrattat. tidigare idag har vi dansat lite me tåskorna smilla hade me sig sina. jaja  först for vi ju till graven och var där tp 45 min kanske. sen for vi till kioskpiraten och köpte en drika och dipp, sen gick vi till shell och köpte grädd-fil.  sen satt vi på nå släp? sen gick vi in i nå jätte stor släp som tp hade tak, den tp välte? (stavning?)  haha, sen fick vi kämpa oss hem genom kylan ? och för en stund sedan så hängde vi upp våra rosa mjukisdresser vi hade tvättat dom. men vi hoppas att dom blir tårra tills senare ikv. snart kommer våra middagsgäster hit, blir kanske att alla barn sätter sig och ser en film om vi pallar?  åhh ikv ska de mysas massssssssssor ! som sakt. kommer bli sjukt kul ikv, fast de  blir de ju alltid när jag och smilla är i trakten'? Just nu sitter vi och nördar oss på fb och annat (varsin dator) menmen nu har jag varit duktig och skrivit mycke?  Iaf jag bloggar kanske senare ikv om jag hinner , kysssssssss



sötaste! ♥




Graven

Datum: 2011-10-08 - Klockslag: 14:51:41 | 0 kommentarer
Nu far vi till graven



I have one thing that no one knows

Datum: 2011-10-08 - Klockslag: 12:27:36 | 0 kommentarer
Hej, vi vaknade halv 9 idag, och dom får till badet kl halv tio , iaf jag är själv hemma och väntar på söliga smilla! hon ska ju sova här inatt!  ikv blir de middagsgäster, ja en kille som heter hugo som är lika gammal som oss och hans lillasyster som är tp 6-7 år , och deras föräldrar såklart. anyway ikv ska de mysas massor. kommer bli grymt kul, längta,längta,längta! Jag bloggar senare me smilla, kyssen!
-vet du att du är de finaste i mitt liv
-vet du att jag älskar dej
-vet du att du är bäst
-vet du att du är mitt allt
-vet du att jag saknar dej
-vet du att jag inte klarar mig utan dej
-vi är riktiga systrar
-vi håller ihop
-hoppar du hoppar jag
-vi är bästavänner
- och så ska de vara föralltid

JAG ÄLSKAR DIG SMILLA WINNBERG

Trötta cheyer!

Datum: 2011-10-07 - Klockslag: 22:35:56 | 0 kommentarer
hej, nu har vi sett klart en film och tjockat oss. jag sov typ ingenting inatt så är sjukt trött. vi ska tp snart gå och lägga oss, för dom ska upp tidigt imorn till nå grejs me fotbollen, dom ska tp bada , anyway ville bara säga de !
Godnatt!


FREDAG!

Datum: 2011-10-07 - Klockslag: 18:21:47 | 0 kommentarer
hej , just nu är jag me julia och tintin! :D vi gör inte så mycke, dom ska sova här!  idag efter skolan for jag och smilla till max och åt lyxshake, hade askul iaf. Sen for vi hem till smilla och gjorde massor , sen for jag hem och nu ska julia och tintin sova här, vi ska snart fara och hyra film ! :D jag bloggar senare under kvällen . pusssssssssss

Skratt,skratt osv..

Datum: 2011-10-06 - Klockslag: 20:54:31 | 1 kommentarer
Hej idag efter skolan drog jag och smilla till sunnes och åt lite grejs,vi skratta ihjäl oss , haha? vi tp grisa as mycke och massa annat! sen drog vi till smilla och då gick vi ner i hennes källare och ja, sen åkte jag på konståkning sen for jag hem och åt sen tillbaka till smilla, och nu har jag precis gjort min svenska läxa..  jaja nu ska jag sitta vid datorn lite sen kanske se lite tv om inte annat, puss



...........

Datum: 2011-10-06 - Klockslag: 07:50:20 | 0 kommentarer
Hej, äter frukost just nu. Dansen igår var rätt kul. Idag efter skolan har jag konståkning sen efter vet jag inte vad jag ska göra kanske va me nån. Vi har engelska förhör imrn och jag känner mej lagon förberedd (stavning?)
Jag bloggar efter skolan , tjing!



mina favorit kusiner!


Plugg osv-

Datum: 2011-10-05 - Klockslag: 17:58:40 | 0 kommentarer
Hej. just nu sitter jag och pluggar engelska, inte kul men man måste ju. Ska på dans kl 7 kommer bli riktigt kul. Idag efter skolan var jag me smilla elr vi for till kiosken vad den nu heter och köppte glass , innan jag for hem till smilla så åkte jag till frisören och toppa håret vart ingen skillnad? hon fick tp it ta nå ? haha ? sen cyckla jag upp till smillas mamma och då tjocka vi oss osv.. sen har vi gjort massor i mellan lyssnat på musik och annat. Nu har jag för ett bra tag sen kommit hem och har tp nyss ätit och som sakt pluggar. Nu vet ni vad jag har för mig , kyss

hejhej!!!!!!!

Datum: 2011-10-04 - Klockslag: 20:20:16 | 0 kommentarer
Hej bloggeeeeeeeeen ? haha , är me linsson nu , vi gör massor kul, åhhhhhh nu ska vi dansaaaaaaaaa lite grannnnnnnnnnn , innan hoooooooon ska hem ? hejdåååååååå!   lejt inlägg ?

Sv;

Datum: 2011-10-04 - Klockslag: 20:16:14 | 0 kommentarer
sv; Jag kommer bara gå på onsdagar fast jag går ju en annan på måndag , kl 7-8. Hurså ?:)

Älskar dej dansen. (lejd rubrik? )

Datum: 2011-10-04 - Klockslag: 18:36:45 | 1 kommentarer
idag efter skolan for jag och tintin på 3 kronor och käka pizza sen skjutsa vi hem hon, och när jag kom hem fick jag reda på att jag ska börja dansa med en annan grupp på onsdagar, tp me dom som går i 7-8 kanske 9 ? :) kommer bli grymt kul, iaf nu väntar jag på Linssson hon kommer efter hon har duschat . då ska vi hitta på nå kanske dans lite , jaja nu pallar jag it blogga nåmer , puss
mina gullungar! <3

.

Datum: 2011-10-04 - Klockslag: 15:35:50 | 0 kommentarer
Hej, far till konståkningen nu, och igår fick jag mitt skolfoto , åhhhh är inte nöjd vill ta om, vi får se och ni kanske får en bild på de sen men bara kanske, pusssss

Danssss....

Datum: 2011-10-03 - Klockslag: 18:28:47 | 0 kommentarer
Far på dans nu, bloggar efter!

trött

Datum: 2011-10-03 - Klockslag: 15:20:42 | 0 kommentarer
Hej, är sjukt trött , vet inte vrf haha? nu sitter jag och tjockar mej me en krämbulle och har nyss ätit en köttbullsmacka (stavn?) fick sjuds hem. ikv har jag dans, smilla är sjuk idag också. iaf nu ska jag sitta och se på olika Justin bieber videor och plugga lite, pussss

KÖLIGT!

Datum: 2011-10-02 - Klockslag: 20:43:50 | 2 kommentarer
Hej, har för en stund sen kommit från lina , jag har också varit och ätit på sunnes och sen kommit tillbaka till lina ,vi har dansat,lyssnat på musik, varit me sötebarnet Edward osv..
haha , nu ska jag plugga lite matte om jag orkar , jag bloggar nog inge mer ikv så Godnatt!


Mogna lr?

Datum: 2011-10-02 - Klockslag: 15:35:23 | 0 kommentarer
Tjooo, sitter med Lina och ska ta nå bilder. Nyss var de snorungar som tjuvplinga, dampade på fönster och dörrar, mogna! :D Hahaha men ska fortsätta att vara med Lina nu. ikv vet jag inte vad som händer ? tror att de blir att fortsätta att vara me lina,HAHAH. tjing!



Linsson

Datum: 2011-10-02 - Klockslag: 13:57:03 | 0 kommentarer
Hej är med Lina just nu, vi lyssnar på musik och vi ska snart ut och hitta på någonting. Hehehe, men jag tycker att vi ska bjuda er på några bilder för att vi ÄR SNÄLLLLLLAAA!. ;)

Lina!

Datum: 2011-10-02 - Klockslag: 11:46:58 | 0 kommentarer
Beger mig mot lina nu, bloggar kanske hemma hos lina så kanske ni får blider på oss, om vi är snälla.
pusss

Söndaaaaaaaag

Datum: 2011-10-02 - Klockslag: 09:54:26 | 0 kommentarer
Hej!
 
idag gick jag upp kl 09.00 ändå duktigt ? idag ska jag vara me lina, vet inte vad vi ska hitta på men kul blir de. ska strax duscha sen ringa lina lr ringa lina först haha , anyway ville bara blogga och säga de, puss


mys,mys,mys

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 22:05:11 | 0 kommentarer
hej, nu börjar ellen och hennes familj att fara hemåt , smilla är sjuk :( så hon sover inte här! imorn ska jag vara me lina igen, kommer bli kul ! nu sitter alla och lyssnar på musik för vi har ju de där inkopplat i tv så de är sjukt hökt ljud ;) ska nog inte blogga nåmer ikv så får väll ta och säga Godnatt♥



TACK LINA! ♥

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 20:31:50 | 0 kommentarer
Tack tack tack och tack igen lina!♥ den var sjukt bra är super nöjd, tack !

ÄNTLIGEN!

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 20:30:07 | 0 kommentarer
Äntligen klar! hehehe, fick fixa till den sista lilla skiten som inte vart bra men äntligen. Hoppas du gillar designen Mikaela! Puss! ♥

RÖLIGT

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 19:58:11 | 0 kommentarer
Hej!
just nu sitter jag å ellen och ser på film, iaf jag och lina har varit på MÄÄÄÄÄÄX och köppt lyxshake! ikv skulle smilla sova här men vi får se om vi hinner , annars får de bli en annan gång! lina håller på fixa me min blogg så ja snart kommer en stor förändring i bloggen, pösssssssss

Fixar Mikaelas blogg!

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 18:19:31 | 0 kommentarer
LINA här, som ni ser så har jag fixat lite med Mikaelas blogg! Håller på med en header men jag vart verkligen inte nöjd så ska göra en ny så blir inte klar på ett tag men jag för så gott jag kan. Puss!

FRÄNNNNNNNNNNNNNNNNT!

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 13:54:58 | 0 kommentarer
Hej bloggen :D

Åhh, så grymt vi har köppt  så man kan sitta vid dator på tv elr jag sitter med dator men jag ser allt på tv :D haha skit kul faktiskt ! :D dunkar me musik och väntar på lina :D vi ska hitta på nåt kul :D  men nu ska jag dunka lite till, kyssssssssssss



trött chey

Datum: 2011-10-01 - Klockslag: 10:02:58 | 0 kommentarer
Hej på er!

börjar inlägget med att säga sry för att jag inte bloggade nåt mer igårkväll ;) de blev en tidig fredagkväll, jag gick och la mej ungefär 00.00 var sjukt trött , men ikv blir de att vara upp sent smilla ska ju sova här ;) kommer bli grymt. Min konståknings-kompis Ellen och hennes familj ska äta här ikv sen när dom har åkt så kommer smilla fast om de blir att dom stannar sent så ska ändå smilla sova här såklart! åhhh, nu orkar it jag blogg nåmer ,kysskyss